Sajam privrede u junu u Subotici

Međunarodni sajam privrede u Subotici biće održan od 4. do 7. juna u Hali sportova, pod sloganom “Mali biznis i stari zanati – veliki izazov na pragu EU“.

Panorama-Subotice-01

Cilj ovogodišnjeg sajma, kako navode organizatori, jeste pružanje prostora i mogućnosti predstavljanja i upoznavanja, odnosno uspostavljanja kontakata među privrednicima iz zemlje i iz regiona. Sajam će biti održan na više od 1.400 kvadratnih metara izložbenog prostora.

 

Prema rečima organizatora do sada je popunjeno oko 80 odsto kapaciteta, a izlagači su uglavnom iz prerađivačke, metalske, zanatske i uslužne delatnosti.

 

Osim toga, najavljeno je i učešće predstavnika bratskih gradova Subotice iz inostranstva, među kojima su gradovi iz Mađarske, Hrvatske, Crne Gore, ali i Švedske.

 

Ulaz na sajam za građane će biti besplatan, a prateće manifestacije sajma biće stručni skupovi sa međunarodnim učešćem.

 

Organizator sajma je Javno komunalno preduzeće “Subotičke pijace“, uz podršku Regionalne privredne komore Subotice i pod pokroviteljstvom Grada Subotica, koji je za organizaciju izdvojio dva miliona dinara, što je za petinu manje u odnosu na prošlu godinu.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR