Sajam turizma

U Beogradu danas je otvoren 32. Medjunarodni sajam turizma, na kome će se tokom pet dana predstaviti 850 izlagača iz 41 zemlje.Zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Slovenija, a Španija i SAD će prvi put predstaviti turističke potencijale srpskom tržištu.Sajam je otvorio ministar regionalnog razvoja i ekonomije, Mlađan Dinkić.Paralelno sa sajmom turizma biće organizovan sajam vina "Beo vajn fer" (Beo Wine Fair), na kojem će se predstaviti 50 izlagača, od kojih je 95 odsto domaćih.Na sajmu su se predstavili i Subotica i Palić sa svojom turističkom ponudom u organizaciji "Parka Palića".KOMENTARI

  1. djomla kaže:

    Nadam se da će sledeće godine Turistička organizacija Subotice predvoditi Subotičane i to u saradnji sa klasterom turističkih radnika, te da će svi privrednici u gradu koji se bave turizmom imati svoje mesto na sajmu.

  2. Dreamgirl kaže:

    Subotica ove godine nastupa na sajmu ispred "Parka Palića" na štandu Turističke organizacije Vojvodine kao i prethodnih godina. S obzirom da je Turistička organizacija grada Subotice osnovana tek nedavno, ove godine nije bilo mogućnosti za njeno samostalno nastupanje. Nadamo se da će se naredne godine pristupiti ovom sajmu na drugačiji, pre svega, delotvorniji način.

OSTAVITE KOMENTAR

1 + 5 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 2 + 5 ?
Please leave these two fields as-is: