Sajam u Hali sportova

Sedmi međunarodni i regionalni sajam privrede u Subotici „Od njive do trpeze“ biće održan od 5. do 8. juna u Hali sportova, a očekuje se nastup više od 100 izlagača iz pet zemalja.

 

Fokus ovogodišnjeg sajma biće na poljoprivredi, a u tom pravcu na sajmu će kao prateće manifestacije biti priređeni stručna predavanja i konferencije.

 

Učešće na sajmu najavili su privrednici i poslovni ljudi iz Vojvodine, zatim susednih zemalja Mađarske i Hrvatske, a na sajam su pozvani i predstavnici bratskih i partnerskih gradova grada Subotica. Očekuje se potvrda učešća privrednika iz Belorusije i Crne Gore.

 

Svoje investicione potencijale predstaviće opštine sa juga Srbije – Preševo, Bujanovac i Medveđa, dok će partneri iz Srbije i Mađarske predstaviti dosadašnje rezultate prekogranične saradnje u IPA programima koje sufinansira Evropska unija.

 

Podršku sajmu i ove godine pružio je Pokrajinski sekretarijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova, pokrovitelj sajma je lokalna samouprava, a suorganizator je Regionalna privredna komora Subotica.

 

TanjugKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

5 + 3 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 9 + 12 ?
Please leave these two fields as-is: