Sajam zapošljavanja

Nacionalna služba za zapošljavanje–Filijala Subotica, organizuje Sajam zapošljavanja u petak, 11. aprila 2014.godine, sa početkom u 10 časova, u Atrijumu Hotela Galerija, ulica Matije Korvina 17, Subotica. Sajmovi zapošljavanja su moderan i uspešan oblik povezivanja poslodavaca i kandidata za posao. Na jednom mestu, u istom danu, poslodavci imaju mogućnost da porazgovaraju sa većim brojem kandidata za posao i odaberu najbolje. U neposrednom kontaktu sa kandidatima poslodavci preuzimaju radne biografije, obavljaju preliminarne razgovore ili se na licu mesta dogovaraju o uslovima za zapošljavanje. Nezaposlenima je omogućen direktan kontakt sa većim brojem poslodavaca koji imaju potrebu za zapošljavanjem kadrova njihove struke.

 

Tokom razgovora sa poslodavcima, imaju priliku da se predstave, iznesu svoje profesionalne karakteristike, ostave dobar utisak, i što je najvažnije na istom mestu i u isto vreme lično predaju prijavu za zaposlenje i radnu biografiju (CV) za veći broj slobodnih poslova prema vlastitom izboru, saopštava subotička Filijala NAcionalne službe za zapošljavanje.Zainteresovani poslodavci svoje učešće mogu prijaviti do 28.03.2014. godine u subotičkoj Filijali NSZ, na adresi Trg Slobode 3/3 u kancelariji broj 71, odnosno e–mailom na verica.kaloserovic@nsz.gov.rs.Dodatne informacije mogu se dobiti i na brojeve telefona: 024/644–624, ili 064–802–74–59.

 

Zainteresovana nezaposlena lica treba da se jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i dobijanja dodatnih informacija o pripremi za Sajam. U subotičkoj Filijali NSZ biće organizovani edukativni seminari kao priprema za predstojeći Sajam zapošljavanja. Svi seminari biće održani u prostorijama Nacionalne službe za zapošljavanje, u sobi 65, u ulici Trg slobode 3/3, svakog radnog dana u periodu od 31.03. do 10.04.2014. godine od 12 do 13 časova.

sajam-zaposljavanjaKOMENTARI

  1. Lenin kaže:

    Послови за интелектуалце или ће бум и за физикалце? 

  2. Petar.SU kaže:

    Hahhaha.. Sajam zaposljavanja. Pazi, ko da se ne bi snasli bez ovog posla. Prosle godine su poslove nudili kirbi, i neke americke kompanije za prodaju nekih elektronskih uredjaja od kuce do kuce, i trazili su hiljadu radnika. HILJADU RADNIKA!!!! 

  3. kikiriki kaže:

    Ovo je zemlja slobodnih građana!Po Ustavu svako ima pravo da ide gde želi i za to nema potrebe da pita savetnika iz NSZ!

OSTAVITE KOMENTAR