Sajam zdravlja i holističke medicine u Subotici

Sajam zdravlja i holističke medicine predstavio je danas u Subotici najreprezentativniju ponudu, kako predstavljaju organizatori, “zdravlja na zdrav način”.

Zdravi stilovi života, zdrave namirnice i dodaci ishrani, ali i holistička medicina, koja nastupa onda kada oficijelna ne donosi željene rezultate, privukli su više hiljada posletilaca.

Zdrav život na jednom mestu. Više od četrdeset izlagača – proizvođača i prodavaca iz sveta zdravog življenja i holističke medicine predstavilo se na sajmu u Subotici. Sajam je namenjen onima koji bi radije sprečili nego lečili.

“Da, to je prvenstvena ideja. Međutim, i oni koji već imaju neki zdravstveni problem, takođe će ovde imati uvida u to kako mogu svoje zdravstvene probleme ili ublažiti ili možda rešiti na jedna drugačiji način. Ako je to reč o akupunkturi, o efteu, kvantnoj medicini, o onome što nudi holistička ordinacija”, kazala je dr Maria Badawi, direktor Poliklinike Badawi.

Sa poslovne strane, sajam je idealna prilika za povezovanje i dalju međusobnu saradnju izlagača iz zemlje i regiona.

“Mnogi izlagači između sebe ostvare kontakte, plasiraju između sebe svoje proizvode, usluge, dolazi do poslovnog povezivanja i to je jedna od glavnih poslovnih ideja ovog sajma. To je nešto na šta mi dajemo zaista veliki akcenat”, izjavio je Nebojša Skenderović, organizator sajma.

Sajam je održan po četvrti put u Subotici, a pored više od četrdeset izlagača, posetilo ga je i između tri i po četiri hiljade posetilaca.

 

RTVKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR