Šalter za lične karte radi i subotom

Od 20. avgusta 2016. godine, šalter za zaprimanje zahteva i izdavanje ličnih karata u zgradi aneksa Policijske uprave u Subotici će raditi i subotom. Građani će svoja zakonom propisana prava moći nesmetano da ostvare svake subote od 7.30 do 12 časova.

—Obzirom da šalter banke i pošte u okviru Policijske uprave ne radi subotom, molimo građane da zakonom propisane takse uplate radnim danom, saopštili su iz Policijske uprave Subotice.

licna-karta

Subotičke novineKOMENTARI

  1. vita-brevis kaže:

    Kilava država! U praksi se najbolje dokazuje nesposobnost države, tj. administracije.

  2. BiberPapar kaže:

    Veličanstveno , umesto da je vest da šalter osim subote radi i nedeljom zbog isteka rokova važenja LK sada je vest dana da šalter radi i Subotom, u kojoj mi to Državi živimo. Ali to nije dorečeno,, iako šalteri rade ne rade šalteri za uplatu taksi tako da morate doneti uplate koje su izvršeno od pon-petka…..pa kao dan nam je Ministar Unutrašnjih poslova Dačić, povećane kazne – smanit će se broj saobraćajnih nesreća, u praksi dokazano da je to laž, smanjit će se broj policajaca radi budžetske uštede – laž, delegalizujte korupciju u policiji, naročito saobraćajnoj policiji i prekršajnom sudu, sudite po Zakonu a ne primenjujte Zakon da bi nekoga uništili, BUDIMO LJUDI – IAKO SMO SRBI.

OSTAVITE KOMENTAR