Sanacija kolovoza na autoputu kod Subotice

Početkom godine su otpočeli radovi na sanaciji autoputa A1 koji će se obavljati u više faza i na više lokacija duž autoputa kroz Srbiju.

Tokom otvaranja radova na deonici Pojate – Ražanj, početkom maja, direktor JP Putevi Srbije, Zoran Dorobnjak je istakao da će se ove godine raditi sanacija ukupno 200 km autoputa A1 kroz Srbiju. Pored deonice Pojate – Ražanj, u najavi su i radovi u okolini Subotice za šta su tokom prosle godine Putevi Srbije raspisali javnu nabavku. U pitanju je desna traka deonice Horgoš – Beograd na relacijama Horgoš – Bački Vinogradi u dužini od 13,68 km i od Bikova do Bačke Topole u dužini od 26,32 km.

Radovi na obnovi deonice od petlje Žednik do petlje Bačka Topola su u toku i radi se na kompletnoj sanaciji dve kolovozne trake. Tokom godine bi trebalo da počnu radovi na popravci i druge deonice.

Javna nabavka JP Putevi Srbije: linkKOMENTARI

 1. Suboticanin kaže:

  Evo da dodam ono što fali u tekstu. Završetak sanacije puteva će biti nakon uspešnog završetka XXVI faze, znači kao i pozorište nikada.

 2. Sused kaže:

  Svaka čast. Navedena deonica je odavno bila ,,zrela” za sanaciju. Konačno da bude i ova strana autoputa dobra.

 3. izabela kaže:

  Voznja iz Subotice za Sombor je od Bajmoka vrlo opasna. Asfalt je dotrajao i zreo za zamenu i to sto hitnije. Bezbednost saobracaja na toj deonici je diskutabilna i veoma opasna.

 4. Weng kaže:

  Ko nezna deo renoviranja auto puta je
  Je gotov. Gledajući mapu donja mapa.
  Brzo su radili.super..

 5. Borisav kaže:

  Skoro kompletan deo od naplatne rampe Subotica pa do NS bi trebalo da presvuku …

 6. Taraba kaže:

  Setili su se….sad je pravo vreme za to nema mnogo saobracaja..
  A od pruge do Cantavira rastreses se sav, do Sombora da ne spominjem, deo kod Mesca kao po kaldrmi,……

 7. Mikac kaže:

  A1 ?

  Kada su se promenili nazivi sa starih (E75..) vidim i na google maps promenjeno i na vikipediji, ali nisam cuo ‘u lokalu’ ..

OSTAVITE KOMENTAR