Sanirana šteta na bazenu Prozivka

Postavljene su pregrade, držači za peškire, naručeni novi fenovi za kosu, kao i anti-klizne pločice, na Bazenu Prozivka, koji su uništeni krajem avgusta.

 

Gostujući pre par nedelja u emisiji “Lice Subotice”, upravnik bazena, Boris Vugdelija je rekao da će sva šteta biti sanirana i tada je uputio apel da se ne uništava bazen. Kako bi se to ubudućnosti sprečilo, pojačana i redarska služba.

 

Bazen na Prozivci otvoren je pre tačno sedam meseci, a do sada ga je posetilo preko 12.000 posetilaca. Koriste ga rekreativci, plivači, ronioci i vaterpolisti, a svi termini su popunjeni.

 KOMENTARI

 1. Stefan kaže:

  E stvarno smo stoka.

 2. blat kaže:

  Stoka vala

 3. Anonimni kaže:

  I to velika
   

 4. sofer kaže:

  Nije istina da se ne mogu novcano kazniti oni koji unistavaju!!!!Tacno se zna koja grupa kad ima termin dok su tamo pregledati prostorije koje se koriste i svaku stetu naplatiti istim ljudima.Moze se to kad se hoce!Ima tamo redara koji bi to mogli da prate.Neki dan sam cuo da je posle vaterpolista ostala unistena pregrada kod tuseva.Opet!!!Pa molim vas zar stvarno treba bas sve unistiti?Kakav smo mi narod?I cudimo se da nas niko ne voli u svetu?

 5. Duka kaže:

  nije viter neg vitar a sem tog svi ste vi veliki da ne kažem šta a ni divanit ne znate kako bi tribalo .

 6. Subotica kaže:

  Nije razvaljena nikakva pregrada! Odes licno pa vidis a ne rekla kazala tipa“curi bazen“ itd. A taj bazen sigurno ne unistavaju sportisti nego neki sto ne vole DS pa se tako „svete“.

  Mene licno zabole ko drzi bazen vise mi je drago sto ga u opste imam!

 7. Gledač kaže:

  Baš divno i šteta što ne saniraju npr. Ferenci Ibolje ulicu. I to su obećali pa ništa. Kad neće D(S)G da nam napravi zgradu u kraju pa da i nama malo krene. Ops pardon to su samo zlobne misli.

 8. Cica kaže:

  Bolje da su za te pare izgradili neku firmu,pa makar neku minimalisticku gde bi nasi gradjani mogli da se zaposle.Ovaj bazen jeste lep,ali ne bih se slozila da je toliko koristan.Bilo je tu mnogo boljih stvari u koje su se mogle uloziti pare..ali dobro,svi mi znamo da onda nebi bilo profita za neke na visokom polozaju..

OSTAVITE KOMENTAR