Saniranje oštećenih puteva

Kompanija „Vojput“ počela je da  sanira deonicu puta između Gornjeg i Donjeg Tavankuta u dužini od 2.800 metara. U planu je da radovi budu završeni za tri dana, a koštaju 14 miliona dinara. Oštećenja na putu su nastala zbog izgradnje Koridora 10 i obilaznice poznatije kao Y krak, jer se u blizini nalazi salaš sa koga je eksploatisan pesak.

 

Paralelno se rade ulice Pap Pala, Bolmanska i Rade Končara.

 

Svi putevi i druga oštečenja koja su nastala prilikom izgradnje Koridora 10 biće sanirani do 10.oktobra, a urađen je  i  kolovoz između Subotice i Ljutova u dužini od 3000 metara.

 

Saniraće se  i sve  ulice na Paliću, Hajdukovu i tom delu grada koje su oštećene, kao i druge moguće štete koje su nastale na kućama zbog prolaska teških kamiona natovarenih peskom i šljunkom.


 
KOMENTARI

 1. stormwatch kaže:

  Koji je ovo put da se pocinje saniranje tih ulica u poslednjih mesec dana? 3. 4. ili 5?

 2. subotican kaže:

  @stormwatch
  vidim da si neupucen u situaciju pa da ti kazem. saniranje ovih puteva je bilo potrebno zbog u tekstu navedenih razloga i u ovih mesec dana nije bila izvrsena nikakva sanacija tih puteva.

 3. prst kaže:

  To Subotico, Beograd ti zavidi, a NjuYork place za tobom, Singapur uzdise….! Vau asfaltiramo !

 4. Anonimni kaže:

  Pametnjakovici!
  Niste ni svesni sta znaci autoput i Y-krak za grad, za sve nas.
  ALi niste vi krivi…
  Meni vas je zao… iskreno…

 5. prst kaže:

  I meni isto,svi oni hoce da ukradu slavu od Cakanja nam Lajosa.Nema sanse on je radio mukotrpno sa znojem. Kako kazu Luzeri, sta je krivo vam je sto niste znali „POSTENO“ da „ZARADJUJETE“. To Cakanj ziveo ti nama! Ako ti treba jos neki zaostatak od Subotice „sto vec nije tvoj“, uzmi ga.

  PS: Atoput? – Koji? Gde? Kroz Suboticu auto put? Y krak kroz grad? Koji grad? Subotica grad?

 6. Anonimni kaže:

  Prica se po gradu da je neko odneo u Austriju i poslao sve Cakanjeve kriminalne mahinacije ,svim Evropskim i ostalim ambasadama u Becu.Valjda se plasio da ga ovde ne omete ! To pretpostavljam da ce onda stavljati u isti kos i ovdasnje politicare,jer se oni sigurno nece distancirati od takvih dela,mislice nije to nista-dok Evropa ne posalje nalog nasoj policiji kao za Sartid i itd.

 7. boki kaže:

  y krak bi doneo olakšanje Subotici jer u tom slučaju bi sav teretni a i dobar deo putničkog saobraćaja prošao mimo a ne kroz Suboticu i to je trebao biti prioritet gradskih vlasti da naprave ugovor sa pokrajinom i republikom da delimično finansiramo a kasnije da nam se vrate pare.samo da što pre bude gotovo

OSTAVITE KOMENTAR

1 + = 9

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 2 + 9 ?
Please leave these two fields as-is: