Saobraćajci u Subotici iz saobraćaja isključili drogiranog mladića

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici isključili su iz saobraćaja dvadesetogodišnjeg vozača „BMV“ koji je sa probnom vozačkom dozvolom vozio pod dejstvom kanabisa.

Vozač je zadržan u službenim prostorijama policije i protiv njega će biti podneta odgovarajuća prekršajna prijava, navedeno je u saopštenju Policijske uprave u Subotici.

TanjugKOMENTARI

  1. Trovach kaže:

    Ovakvima ne samo da bi trebalo oduzeti dozvolu, nego omoguciti ponovno polaganje, ali posle 5 godina. Ako se ponovi, onda vise nikad da nema pravo da polaze. Bahatost i plitkoumnost je neizleciva.

  2. Tavankut kaže:

    Čovek skoro osamdeset godina ima epilepsiju nesmetano dobija dozvolu. Unučad mu pozajme malo DUSTER slupaju ga jer supstanca svoje radi. Što ga slupaše nego čoveku drugome uništiše vozilo, tu odmah dolazi mama u najboljim godinama sa veoma dobrim poznanstvima i daje novac na licu mesta da se ne zove policija i drugu svotu za šlep i novo vozilo oštećenom. Ceo Tavankut zna za matorog lika ali on pripada onoj ugroženoj fajti, pa ga verovatno niko nesme dirati jer biće ovi s’vlasti nas mrze. Poštuj pravila barabo ne budi pretnja po živote drugih kao onaj lik od pre sedam-osam godina što je izlomio narod na autobuskoj u Gornjem Tavankutu. A i saobraćajci neznam šta više čekaju?

OSTAVITE KOMENTAR

5 + 5 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 8 + 14 ?
Please leave these two fields as-is: