Saopštenje MZ "Peščara"

Veliki broj građana mesne zajednice Peščara traži od odbornika u skupštini grada da sutra glasaju protiv promene naziva mesne zajednice u Bajski vinogradi.

Građani tvrde da ih niko nije konsultovao o promeni naziva i da je odluka rukovodstva mesne zajednice bila netransparentna i podređena nejasnim interesima. Mesna zajednica Peščara niti se nalazi u Baji niti ima vinograde da bi nosila zastareli i među građanima Subotice neprepoznatljivi naziv.

Stanovnici ovog dela grada su izrazili razočarenje i nevericu činjenicom da se rukovodstvo mesne zajednice Peščara bavi trivijalnim i sporednim pitanjima pored mnogobrojnih, pre svega infrastrukturnih, problema i ističu da bi promena naziva u Bajske Vinograde negativno uticala na budući razvoj ovog dela grada.

Stanovnici Peščare se nadaju da će odbornici uvideti besmislenost takve ideje rukovodstva mesne zajednice i da će na sutrašnjoj sednici glasati protiv ovog predloga.

Rukovodstvo Mesne zajednice Peščara u saopštenju za javnost ističe da se u mesnoj zajednici trenutno prikupljaju potpisi u cilju asfaltiranja ulica i nekih drugih komunalnih problema, ali postoje osnovane dileme oko njihovog stvarnog cilja, odnosno, da će potpisi građana biti iskorišćeni za neke druge ciljeve, a ne one zarad kojih se prikupljaju.

Rukovodstvo mesne zajednice naglašava da ne stoji iza ovih postupaka, niti će preuzeti odgovornost za njihove posledice. Oko svih pitanja, građani mogu dobiti informacije u mesnoj zajednici na broj telefona 516 124, radnim danima pre podne, izuzev srede, kada je kancelarija otvorena posle podne.

Arhiva:
Promena naziva mesne zajedniceKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

36 + = 46

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 13 + 10 ?
Please leave these two fields as-is: