Saopštenje Narodne Stranke Subotice

Poštovani novinari i predstavnici medija,

Sa zadovoljstvom vas pozivamo da prisustvujete svečanom delu Osnivačke skupštine Gradskog odbora Narodne stranke u Subotici koji je zakazan za nedelju, 29. septembar, u Konferencijskoj sali “Rim”, na petom spratu hotela “Galerija”, sa početkom u 19 časova i 30 minuta.

Prisutnima će se obratiti Vuk Jeremić, predsednik Narodne stranke, Borislav Novaković, poverenik Narodne stranke za Vojvodinu i predstavnici subotičkog Gradskog odbora.

Molimo vas da nam potvrdu dolaska i imena predstavnika vaše redakcije dostavite odgovorom na ovaj imejl, najkasnije do petka, 27. septembra, u 20 časova.

Prisustvo događaju mimo liste gostiju neće biti moguće.

Lokalne televizije imaće priliku da snime intervju sa gostima. Osoba za kontakt je Marija Bošković (064 25 99 249).

Medija tim Narodne stranke u Subotici

 

 KOMENTARI

 1. Čuj to kaže:

  Razmišljam se da bojkotujem izbore i onda vidim ove dve face da bojkotuju i nije mi dobro. O Marijo majko, spasi nas subotičane vakije faca.

 2. Walker kaže:

  Čujemo da se pale motori kod afirmisanih političkih prostituki i nestašnih naprednjakinja iz lokalnog kartela.Imaju veterane u svojim redovima,mislimo da namiguju svima,uložiće svoje najbolje što imaju i daće ono što im je sad i zakon dozvolio što su do sada činili inkognito radi šačice privilegije i zrna vlasti.Iz nekih izvora već cure informacije da se preko posrednika već nude,kažu da postoje snimci.

 3. Punisher kaže:

  Hvala, ima vec previse lopova u pokrajini. Dovidjenja

 4. Sofronije kaže:

  Svako ko učestvuje i pomaže rad bilo koje partije, radi protiv svoje zemlje i naroda ! Svi ste vi prodane duše, i pozicija i opozicija , vas zanima samo vlast, za nju ćete da lažete, obećavate brda i doline, a kad dobijete vlast, ima da pokradete sve što je ostalo !

 5. Dragi Điki kaže:

  @Sofronije
  da li imaš predlog za neko novo političko uređenje?
  Bez političara i delegatskog sistema?
  Nikad niko pošten neće moći da uđe u politiku ako ih sve mažemo govnima.

 6. Sofronije kaže:

  Direktna demokratija – prva ćelija odluke mesna zajednica , tipično za Švajcarsku ! Mada koliko smo razuzdani, trebala bi nama vojna diktatura i zabrana svih političkih stranaka bar na 5 godina, pa da se svi papani procesuiraju, oduzme nezakonito i pljačkom stečena imovina, sve da se vrati u DRUŠTVENU (ne državnu) svojinu , da se postave ljudi koji su stručni da vode privredu !

 7. Dragi Điki kaže:

  Koliko smo zreli za švajcarsku pokazuju baš izbori za mesne zajednice ili lokal.
  Zaokružuju bilo koga samo da uz njega piše Vučić. Posle kada im na vlast dođe neki maflo, onda se pitaju KO JE OVOG POSTAVIO. Za nacionalni savet Bunjevaca izaberu najnepopularniju ličnost : Mirka Bajića. Subotičani su politički NEPISMENI. Sva tri naroda. uopšte ne razumeju izborni sistem, politički sistem…ne razlikuju listu za mesni zajednicu od predsednički izbora.

OSTAVITE KOMENTAR