Saopštenje SNS-a

Povodom istupanja u javnosti rukovodstva DSS Subotica u vezi sa prelaskom predsednika MO SNS Peščara i dela članova tog Mesnog Odbora u DSS,Gradski odbor SNS Sbotica daje sledeće saopštenje za javnost:

"DSS kao i druge političke stranke u vlasti umesto da se bave rešavanjem nagomilanih problema privrede i građana Subotice, da ispunjavaju bar deo onoga što su obećali i obećavaju građanima, zloupotrebljavaju težak ekonomski položaj građana i članova SNS u Subotici, nude i obećavaju poslove i funkcije, vrbuju i podmićuju pojedince, nebili oslabili SNS i ostali što duže na vlasti. DSS u Subotici nije došao na vlast voljom građana na izborima već voljom pojedinaca u vlasti i zajedno sa njima učestvuje u propadanju privrede i sve većem siromašenju građana Subotice. Po svaku cenu treba istrajati u ostvarenju svojih programskih načela i principa, a o ispravnosti politike koju vodi sudiće građani na predstojećim izborima – piše u saopštenju SNS-a.KOMENTARI

 1. Kokobil kaže:

  Pazi ti njih, mislim SNS! Kao, sada kad neko pređe od njih u drugu stranku, onda je to fuj, bljak i kaka! A kako su oni postali "parlamentarna stranka"? Nešto se ne sećam da je SNS bio na izbornoj listi! Oni govore o "volji građana"… Teško građanima ako na narednim izborima dovedu njih na vlast.

 2. Gost kaže:

  sto ih ne cini losijim od drugih stranaka koje na tu stvar gledaju iz istog ugla.

 3. Kokobil kaže:

  Što ih ne čini lošijim od drugih…hmmmm…Nisu lošiji nego NAJGORI – prava Stranka zdravog razuma sa svojim GOJKOM ŠOJIĆEM, Tominim kumom inače, ako nisi znao. Hoćeš da ti taj ŠOJIĆ (Radić) bude premijer??? Smejemo se "Beloj lađi", a ona nam plovi tu, pred nosom…Toma i Gojko.

 4. gorki kaže:

  Bas tako ajmo zamisliti Gojka za gradonacelnika ili sl.Mene cudi svaki ozbiljan covek koji moze da dozvoli da mu covek tih politickih i jezickih sposobnosti bude vodja.Jel mozda to neka perspektiva naseg grada?

 5. bata granata kaže:

  Setimo se samo srpskog cetnickog pokreta, to ne moze ali moze srpska radikalna stranka, opet to ne moze ali moze srpska napredna stranka, svi su oni rak rana SRBIJE!!!!! E, Gojko, tragedijo Bosne!!!

 6. gorki kaže:

  E sad preteraga,Nisu problem ovde cetnici ni bosanci(koliko znam Gojko je bivsi komunista rodom iz Hrvatske,dakle ni jedno ni drugo).Dakle problem je to sto on kao i pomenuti Sojic nemogu da sastave prosto/prosirenu recenicu a da ne pogrese neki padez ili sl.Naravno problem su i ljudi koji mogu da podrzavaju iz ko zna kojih razloga.Ajde da vidimo argumente koji su to kvaliteti koje on moze da donese nasem svakodnevnom zivotu kao potpredsednik(jadna im majka) ,kazu najjace stranke u drzavi.Nisu ni ostali lokalni politicari mnogo bolji ali ovaj sa svojim lupetanjem bas nervira.

OSTAVITE KOMENTAR

6 + 4 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 15 + 10 ?
Please leave these two fields as-is: