Saša Drakulović i Nenad Grbić prešli u Pokret socijalista

Saša Drakulović i Nenad Grbić novi su članovi Pokreta Socijalista u Subotici. Kako je saopšteno iz ove političke organizacije, neuspelost u ostvarivanju zadatih ciljeva, kao i loša kadrovska politika skupo košta jake političke stranke.

 

“Stoga ne treba da iznenadi, da su se Saša Drakulović i istaknuti članovi i funkcioneri subotičkog Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije, nezadovoljni situacijom u stranci priklonili idejama Gradskog odbora Pokreta socijalista. Pored Sase Drakulovića Pokretu socijalista Subotica pristupio je i Nenad Grbić funkcioner i član go. DS u Subotici” – navedeno je u saopštenju ove partije.

 

U saopštenju se ističe da su se ovim “ponovo prepoznale vrednosti” Pokreta socijalista, prvenstveno program ove stranke za koji tvrde da “akcenat stavlja isključivo i jedino na građane i njihove interese, na socijalni program, na brigu kako o najmlađim tako i najstarijim sugrađanima”.

 

“Pokret socijalista je uvek za dijalog i saradnju sa svim istomišljenicima, za nalaženje kompromisa sa neistomišljenicima, ali nadasve uvek otvorena stranka koja će se boriti idejama i snagom argumenata. U budućnosti treba očekivati još snažnije delovanje Pokreta socijalista u našem gradu” – navedeno je u saopštenju ove političke organizacije.Pokret_socijalistaKOMENTARI

 1. pajo kaže:

  KO mi sad vodi Mz Pescaru???Niko nije glasao za pokret socialaca!Ajd sad Brba Vracaj mandat maticnoj stranci!Ili daj ostavke na funkcije u mz!

 2. komsija kaže:

  Nenad Grbic proslavljeni pilicar izbegao iz rep hrvatske za vreme rata.On sad vodi neku politiku….

 3. zorandjala kaže:

  Sad fali neko PAMETAN pa da uvede zakon da onaj sto promeni stranku pet godina nemoze biti na rukovodecem polozaju, Alternativa Da stranke koje ih prime nemogu ucestvovati u politickom zivotu pet godina .pa nek ovi paraziti tri puta godisnje menjaju gazdu.Samo lete ko pundravac od cmara do cmara.

 4. bah kaže:

  Grbic usao u DS 2001, dakle nakon pobede DS na svim izborima. Izasao i presao kod Vulina, kad je DS propala, a Vulin se prisljamcio Vucicu. To je politicka vodilja naseg dragog druga Grbica. Nece ni kod Vulina docekati penziju, eto njega u narednoj stranci koja dobije izbore! 

 5. pajo kaže:

  Grba Kucacuti na vrata u kampalji da ti predam kampanjski material i zeni ti paketic za osmi mart!Ako neprihratis nema ti nista  investicia u ulicu !I cak cu svima prosiriti zbog tebe nema nista!Samo da ti vrati!

OSTAVITE KOMENTAR