Saša Popović pazi na maloletnice

Ove sezone u „Zvezdama Granda“ do samog finala stigla je mlada Nadica Ademov iz Subotice koja ima samo 15 godina i tek završava prvi razred srednje škole. Direktor „Grand produkcije“ Saša Popović je izjavio da prema takmičarima, pre profesionalnog, gaji roditeljski odnos i da je jako oprezan kako postupa sa malolentim pevačima.
 
Iz najveće muzičke kuće u regionu poručuju da im Nadica Ademov nije prvi slučaj da do finala stigne jedna maloletna osoba, pa su podsetili na Milicu Todorović, koja je svojevremeno pobedila isto sa 15 godina. 

 

–Što se tiče maloletnih kandidata, mi smo uvek vodili računa kako o njihovom profesionalnom, tako i privatnom životu. Naravno sve u saradnji sa roditeljima, navode u „Grandu“.

 

Nadica Ademov je izjavila za „Pulsonline“ da ima veliku podršku profesora i učenika u školi i da su svi ponosni na nju i dodala da se nada da će imati razumevanja i sa jedne i sa druge strane, i od škole i od produkcije, jer ne želi da napusti školu, a uporedo joj je san da postane pevačica.

 

–Imam dosta izostanaka zbog takmičenja, ali mi profesori pravdaju jer imaju razumevanja za mene i velika su mi podrška i zajedno se sa mnom bore da dođemo do cilja. Naravno škola mi je bitna, ali želim da uspem i u muzici i nadam se da će uspeti i u školi i u pevanju da postignem uspeh, rekla je Nadica. 

 KOMENTARI

 1. Nikola kaže:

  Nisu mi jasni ovi crveni prstici, sta se zeli sa tim postici?

  Devojka je mlada, ali je pokazala puno toga za svoje godine i treba je podrzavati u tome ali i cuvati.

 2. tikvicki kaže:

  nevidim nista lose da Nadica postane pevacica, neka se svako bavi sa onim za sta je talentovan. naravno i skolu da zavrsi.

 3. jojmandic kaže:

  Upravo toga me je i strah sto on pazi na maloletnice.

OSTAVITE KOMENTAR

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 14 + 6 ?
Please leave these two fields as-is: