Šest prijava zbog nereda na utakmici Partizana i Spartaka

Beogradska policija podnela je tri prekršajne i tri krivične prijave protiv posetilaca utakmice poslednjeg kola Jelen superlige koja je u glavnom gradu odigrana između Partizana i Spartaka iz Subotice, rečeno je danas agenciji Beta.

 

U Birou za saradnju sa medijima, Beti je rečeno i da su dva policajca zadobila lakše telesne povrede prilikom intervencije u neredima koji su se desili na meču odigranom u nedelju, 26. maja.

Ne navodi se kojoj grupi pripadaju navijači protiv kojih su podnete prijave.

 

Pripadnici MUP-a Srbije izbacili su sa tribine oko 150 navijača Spartaka iz Subotice koji su u 20. minutu meča polomili nekoliko stolica i upalili baklje koje su bacili na zapadnu tribinu, gde su smešteni navijači Partizana.

 

Navijači Partizana smešteni na istočnoj tribini preskočili su na severnu tribinu i pokušali da se sukobe sa navijačima Spartaka ali je intervencija policije i redara sprečila eskalaciju nasilja.

 

Kako su javili elektronski mediji, jedan dečak je povređen kada ga je u glavu pogodio predmet bačen sa dela tribine gde su bili smešteni navijači Spartaka.

 

Beta, RTVKOMENTARI

 1. stormwatch kaže:

  Eto pametnjakovici pokvareni! Vidite li ko je izazvao nerede? PARTIZANOVI navijaci a ne Suboticani! Zato ne kenjajte mnogo i ne palite vatru jer beogradjani i beogradski mediji nisu nista drugo nego cisto zlo!

 2. Suboticanin kaže:

  stormwatch:

  Eto pametnjakovici pokvareni! Vidite li ko je izazvao nerede? PARTIZANOVI navijaci a ne Suboticani! Zato ne kenjajte mnogo i ne palite vatru jer beogradjani i beogradski mediji nisu nista drugo nego cisto zlo!

  Gospodine, malo ti je recnik nepogodan da bi diskutovao ovako javno, a inace znamo mi sta rade navijaci Spartaka i kako ruze grad sa njihovim grafitima.
  Mislim da nije odanost jednom klubu time sto ce lose predstavljati grad iz kojeg dolaze, pa i u svom gradu konstatno ciniti stete (grafiti i ostalo) i sad ocekujete od Suboticke javnosti da vam verujemo da vi niste na stadionu u Beogradu pravili nered.Mozete zahvaliti Beogradskoj policiji sto vas je isterala sa stadiona i sacuvala vam glave.

OSTAVITE KOMENTAR