Simensov likovni konkurs “Vetar+vetrenjača=struja”

Povodom proslave jubileja – deset godina uspešnog poslovanja fabrike za proizvodnju generatora za vetrenjače u Subotici, kompanija Siemens d.o.o. Beograd organizuje likovni konkurs za decu na temu „Vetar + Vetrenjača = Struja“.

 

Likovni konkurs otvoren je do 1. septembra 2013. godine i Simens poziva svu decu uzrasta do 14 godina koja vole da crtaju i čija mašta ne poznaje granice, da pošalju svoje likovne radove na adresu: Siemens fabrika, Batinska 94, 24000 Subotica (sa naznakom „za likovni konkurs“).

 

Simens je pripremio vredne nagrade za pobednike u svakoj od tri starosne kategorije: predškolski uzrast, uzrast od 7 do 10 godina i uzrast od 10 do 14 godina starosti, a najkreativniji i najinteresantniji radovi biće izloženi na proslavi jubileja Simensove fabrike, 10. septembra u Subotici.

 

Tema konkursa „Vetar + Vetrenjača = Struja“ pored toga što je blisko vezana za proizvode koji se već deset godina prave u fabrici u Subotici, pruža mogućnost deci da iskažu svoje emocije, saznanja i poimanje vetra kao obnovljivog izvora energije.

 

Više informacija o likovnom konkursu za decu na www.siemens.rs/generation21KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR