Simensov sajam za dobavljače 30. oktobra

Kompanija "Siemens" Beograd, u saradnji sa Asocijacijom malih i srednjih preduzeća i preduzetnika Srbije, a uz podršku Ministarstva privrede, organizovaće "Sajam za buduće dobavljače Simensa" u sredu 30. oktobra u Gradskoj kući u Subotici.

 

siemens_5_110913_tw1024"Siemens" je pozvao sva zainteresovana mala i srednja preduzeća koja se bave proizvodnjom u oblasti metalo-prerađivačke industrije da pošalju svoje prijave na sledeću mail adresu siemensdobavljac.rs@siemens.com.

 

Na sajmu u Subotici biće održane prezentacije o pogodnostima i uslovima poslovanja sa "Siemens"-om i biće organizovani sastanci sa budućim, potencijalnim lokalnim kompanijama. Svih 90 komponenti će biti izloženo tako da će potencijalni dobavljači imati prilike da se detaljno upoznaju sa potrebama ovog industrijskog giganta. U ovaj projekat kompanija "Siemens" će uložiti više 10 mil EUR.

 

Domaće firme koje se pokažu kao sposobne da isprate sve zahteve vezane za kvalitet, količine, rokove isporuke koji se od njih budu tražile, moći će da unaprede svoje poslovanje proizvodnjom delova za vetrogeneratore za "Siemens"-ovu fabriku u Subotici.

 

EkapijaKOMENTARI

  1. robinson crusoe kaže:

    ovo je prava vest. napred

OSTAVITE KOMENTAR