Sirijac osumnjičen za napad dok je pokušao da pređe u Srbiju

Glavno tužilaštvo županije Čongrad iniciralo je pritvaranje muškarca iz Sirije koji je u blizini sela Reske, pored granične ograde napao pripadnicu mađarskih oružanih snaga. Tužilaštvo tvrdi da je muškarac, a napominje se da je u Nemačkoj registrovan kao izbeglica, hteo da prođe kroz mađarsku graničnu ogradu na teritoriju Srbije u četvrtak uveče i da mu je cilj bio da stigne do Turske.

Tužilaštvo potom navodi da je osumnjičeni primetio da se žena udaljila od troje svojih kolega i da je sa udaljenosti od 15m krenuo na nju metarskim bagremovim kocem. Tvrdi se potom da su kolege zaustavile Sirijca na metar od napadnute.

migranti 2

VajdasagiMAKOMENTARI

 1. milena kaže:

  nece se lepo provesti u istraznom zatvoru,sto i zasluzuje.

 2. vesko kaže:

  Nasilnike
  osuditi i izbaciti u drzavu iz koje su

 3. Spektiv kaže:

  Interesantno je da je ovde rec o izbeglici koji se krece u obrnutom smeru. Intersantno je zbog toga jer je i onaj terorista koji se je nedavno obesio u zatvorskoj celiji u Lajpcigu takodje bio registrovan u Nemackoj i da je nakon toga posao u obrnutom pravcu prema Turskoj a njaverovatnije i dalje po odgovarajuce instrukcije. Jedino me malo cudi zasto to rade peske? Mnogi Sirijski begunci cim dobiju status izbeglice u Nemackoj koriste avion za putovanje u Siriju iz samo njima znanih razloga. Logicno misleci covek nije u stanju da shvati da ako neko pobegne od rata i navodno jedva spsi zivu glavu, ponovo odlazi na mesto sa koga je morao pobeci da bi se spasio.

 4. laki kaže:

  Ovi prave budalama evropske zvaničnike. Da malo razmišljaju, put bi ovim divljacima trebao da se završi jo u grčkom moru ili na kopnenoj granici sa Evropom… i Zbogom nevolje!

 5. Lenin kaže:

  Nije hteo avionom,jer usput hteo pojesti još par bureka i popiti koktu.Kao i da poljubi tetka Marinu međunožje u Kanjiži.Posle svega toga bio sprem na

 6. Lenin kaže:

  …bio bi spreman da digne sebe(i okolinu) u vazduh.Buuuuuuuuuum
  !

 7. Lenin kaže:

  Izem li ga! Zadremao sam pišući komentar. 🙂

OSTAVITE KOMENTAR

7 + = 14