Sitniš nije sitnica

Povodom kampanje koju sprovodi Balkanski fond za lokalne inicijative (BCIF) „Sitniš nije sitnica – Mala pomoć puno srce“, danas na Trgu Nikole Pašića u Beogradu od 13 sati održaće se ulična akcija namenjena deci iz disfunkcionalnih porodica, koje okuplja Klub za decu „Mesečina“ u Subotici. Građani će moći da pokažu solidarnost ubacujući sitniš u dve kutije za dobrovoljne priloge, kao i da popune anketu o individualnom davanju, a na dva info-pulta imaće prilike i da se više informišu o samoj kampanji.

Slika

Klub Mesečina
Sekcija noćnog sporta za mlade Udruženja za pozitivnu komunikaciju "Klub 21" iz Subotice 2005. godine pokrenula je program „Mesečina" i otvorila prvi klub za druženje socijalno ugrožene dece u uzrastu od 12-19 godina u prostorijama Tehničke škole u Subotici. Ovaj klub, kroz aktivnosti koje je nudio, imao je zadatak da doprinese boljoj društvenoj integraciji i smanjenju agresivnog ponašanja ove dece. Od tada, svakog petka od 20-24h. umesto da vreme provode na ulici, deca se druže uz sport, društvene igre, kulturne i edukativne sadržaje.

Ukupan iznos donacija koja se prikupi, kao i rezultati ankete, biće na raspolaganju široj javnosti i objavljeni na sajtu: http://www.sitnisnijesitnica.rs.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

1 + 5 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 12 + 5 ?
Please leave these two fields as-is: