Sivić mogući trener FK Vojvodina

Umesto Nenada Lalatovića, koji treba danas da raskine ugovor, najozbiljniji kandidat za novog šefa stručnog štaba Vojvodine je Subotičanin Tomislav Sivić (50).

Tomislav-Sivic(430x286)

Nenad Lalatović je današnjoj konferenciji poručio da će najverovatnije doći do njegovog odlaska iz Vojvodine, a kao razlog naveo je da klub ne može da mu garantuje da će na klupi Novosađana ostati do kraja juna 2017. godine.

“Nikoga nisam ucenjivao, samo sam želeo da se zaštitim od smene. Nisam želeo da dođe do toga da u decembru ostanem bez kluba i zbog toga sam tražio klauzulu od 50.000 evra. Stvar je jasna, želim da ostanem klubu, ako i vi to želite onda te pare nikom nisu potrebne. Dobio sam ponudu Čukaričkog, ugovor na četiri godine i slobodan rad kakav sam i ovde imao. Jednostavno moram da razmišljam šta bi bilo da ostanem ovde, dobijem otkaz u decembru i nakon toga ostanem bez kluba. I dalje sam trener Vojvodine, ali kako stvari stoje neću još dugo to biti”, kazao je Lalatović.

Tomislav Sivić, za kog se spekuliše da će naslediti Lalatovića na klupi Vojvodine, trenutno je selektor mlade fudbalske selekcije Srbije, a da li će ostati i na toj poziciji ukoliko postigne dogovor sa crveno-belima zavisiće od stava FSS-a.

Sivić se, po završetku fudbalske karijere, od 1996. bavi trenerskim poslom, a sem što je vodio najmlađe reprezentativne selekcije do 17, 19 i 21 godine trenirao je Voždovac, Smederevo i još nekoliko mađarskih ekipa.

 

021.rsKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

6 + 3 =