Sivići dobili pomoć

Marinko i Dragana Sivić sa svojom decom Mario (17), Marija (11), Marin (7), Martina (4) i Marina (3), pred novogodišnje praznike dobili su pomoć od lokalne samouprave.

sivic

Član gradskog veća zadužen za socijalna pitanja, Milimir Vujadinović je juče porodici Sivić odneo nameštaj za dnevnu sobu i slatke paketiće za decu, koji su obezbeđeni uz donaciju našeg sugrađanina koji je želeo da ostane anoniman.

„Mi smo porodicu Sivić i posavetovali da nakon praznika ode u Centar za socijalni rad i dobiće novčanu pomoć, hranu, ogrev i odeću, jer na to imaju pravo. Oni nisu znali svoja prava i do sada nikada nisu primali socijalnu pomoć. Verujemo da je bitnije objasniti i posavetovati ljude kako da ostvare prava, nego im samo dati jednokratnu pomoć“, istakao je Član gradskog veća zadužen za socijalna pitanja, Milimir Vujadinović.

U Subotici ima 4100 korisnika socijalne pomoći što je osam puta više nego u lokalnim samoupravama sa istim brojem stanovnika, istakao je Vujadinović.KOMENTARI

 1. Megille kaže:

  Znači da je lokalno stanovništvo istisnuto na marginu. Citat : ‘ U Subotici ima 4100 korisnika socijalne pomoći što je osam puta više nego u lokalnim samoupravama sa istim brojem stanovnika, istakao je Vujadinović.’

 2. pista kaže:

  jel moglo ovo bez slikanja… koja zloupotreba onih kojima je pomoc potrebna…

 3. adkersu kaže:

  Naprednjaci i njihovi trabanti – da li vam i ovaj podatak ide u prilog da u Subotici ima osam puta više korisnika socijalne pomoći nego u lokalnim samoupravama sa istim brojem stanovnika? Naravno.Kao ljubitelji brojeva Vaš odgovor će biti „Naravno, pa OSAM PUTA JE VIŠE“. Rastemo, napredujemo, brojevi ne lažu. Ali u bedi.

 4. Megatron kaže:

  A sto se kote toliko kada nemaju sa cime decu da izdrzavaju? Jedina pomoc koja ovakvima treba je kontracepcija.

 5. zorandjala kaže:

  Adkersu, Gde god su demokrate na vlasti socijala je siguran glas.I nece morati da odradjuju svoja primanja dok su oni na vlasti.

OSTAVITE KOMENTAR

4 + 3 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 11 + 3 ?
Please leave these two fields as-is: