Sjajna Sanja u nacionalnom dresu

Iako nije uspela da se plasira u finale Gran prija u kineskom gradu Makao, ženska odbojkaška reprezentacija Srbije je ostavila izuzetno dobar utisak na samom turniru i predstavlja jedno od najpozitivnijih iznenađenja osvojivši danas u ranim jutarnjim časovima bronzanu medalju.

 

Nakon fenomenalne pobede nad Kinom, svetskim prvakom Rusijom, i Tajlandom odbojkašice Srbije su u polufinalu poražene od SADa, rezultatom 3:0 (25:22, 25:20, 25:21), da bi po drugi put na truniru savladale Rusiju ovog puta ubedljivije 3:0 (25:21, 25:20, 25:16).

U našoj reprezentaciju je tokom turnira pored lidera Jovane Brakočević, veoma zapažena bila Sanja Malagurski koja u poslednje vreme ima sve ozbiljniju ulogu u nacionalnom timu. 16 poena protiv SADa, 10 poena protiv Tajlanda i dva puta po 13 poena protiv Rusije dovoljno govore o kvalitetu i napredku mlade 191 visoke reprezentativke.

 

Veoma zanimljiv podatak je taj da Sanja nikada nije nastupala za ŽOK Spartak, već je na prve treninge otišla u ŽOK Subotica da bi nakon tog kluba umesto u Spartaku karijeru nastavila u inostranstvu odlazeći u Sloveniju gde nastupa za Hit iz Nove Gorice. Trenutno je izgrač srpskog šampiona Crvene zvezde.KOMENTARI

  1. GAZDA kaže:

    Sanja trenutno nije clan Crvene zvezde, vec Asistel Novare.

    I Crvena zvezda se pise sa malim Z!

  2. slobo kaže:

    Bravo za Malagurski! Cestitke za bronzu.

OSTAVITE KOMENTAR

37 + = 42

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 15 + 15 ?
Please leave these two fields as-is: