Skida se ograda kod Kerskog groblja

Preduzeće “Dubrava” je počelo da uklanja ogradu kod Kerskog groblja. Kada se ukloni ograda počeće radovi na proširenju Kolubarske ulice, koja je izuzetno bitna saobraćajnica u ovom delu naselja Ker.

 

Javno komunalno preduzeće “Pogrebno” ustupilo je gradu deo zemljišta uz ivicu Kerskog groblja. Radovi na uklanjanju ograde su počeli i u Direkciji za izgradnju grada kažu da će se pored proširenja Kolubarske ulice izgraditi  parkinzi.

 

Izvođač radova na proširenju ulice je kompanija “Vojput”, a vrednost investicije iznosi četiri miliona dinara. Uklanjanje ograde košta još 800.000 dinara. Pored uređenja ulice obnoviće se i deo kanalizacije za odvođenje atmosferskih voda.

 

Ograda koja se uklanja biće poklonjena  za pravoslavno groblje u Dudovoj šumi.
KOMENTARI

 1. Toma kaže:

  Svaki dan prolazim ovom ulicom i moram priznati da mi je drago što je neko konačno odlučio da se pozabavi ovim problemom. Ovo je sjajan primer kako se odjednom može rešiti nekoliko problema: širi put, parking mesta, ograda u Dudovoj…

 2. Toma kaže:

  Radi se o prilično prometnoj ulici, tako da je proširenje zaista pun pogodak. O velikom značaju kanalizacije za stanovnike ove ulice ne vredi ni trošiti reči.

 3. Dragan kaže:

  Hvala Vam što ste se setili i naše ulice. Dugi niz godina smo čekali ovo proširenje.

 4. Boris kaže:

  Niko im ništa ne bi rekao da su proširili sve do Mačvanske. U normalnoj zemlji proširenje 20 metara ulice nebi ni bila vest, ovako nam samo ostaje da aplaudiramo i zahvaljujemo se gracki ocima svaki put kad se upute u pasivnije krajeve našeg sve pasivnijeg grada i odluče na kapitalna ulaganja.

  Da su povezali Pačirski put i Mačvasku, ulicom Otmara Majera, resteretili bi značajno sirotu Kolubarsku ali je to teško rešiti do predstojećih nam izbora pa daj da kraduckamo na sitno i skupljamo jeftine glasove. TOBOŽ GRADI SE NA SVE STRANE.

  Pa ti veslaj iz Aleksandrova na Somborski put maltene kroz centar grada ili kroz proširenu ti Kolubarsku.

OSTAVITE KOMENTAR

+ 6 = 13

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 10 + 13 ?
Please leave these two fields as-is: