Skoro 3.000 aktivno obolelih u Subotici

Prema poslednjim podacima, aktivno obolelih od korone u Subotici je 2948 osoba, u prethodna 24 sata u Kovid respiratornoj ambulanti Opšte bolnice Subotica obavljeno je 83 pregleda, 20 pacijenata je zadržano na bolničkom lečenju u kovid delu bolnice, 15 pacijenata je otpušteno na dalje kućno lečenje i izolaciju.

Trenutno se na bolničkom lečenju u kovid delu bolnice nalazi 187 pacijenata, u kovid jedinici intenzivnog lečenja nalazi se 18 pacijenata, 13 na mehaničkoj ventilaciji.

“Skoro je 3000 aktivno obolelih od kovid-19 u Subotici, a očekujemo da e brojke neće dalje povećavati, jer ocenjujemo da je dostignut neki projektocvani vrh talasa epidemije korone. U čitavom Severnobačkom okrugu je do 16. decembra registrovano 3502 aktivno obolela lica, od korone”, potvrdio je dr Nebojša Bohucki, epidemiolog ZZJZ Subotica.

Kurir.rs/N. H. KOMENTARI

 1. Joža kaže:

  Brzo će se ovo stanje promeniti. Bude nestao pandemija preko noči jer kako vidimo ni Vučić više ne insistira na pandemiji. Očito da su mu objasnili da pomoču Kovid-pandemije ne može više da ostane na vlasti…

 2. Miki kaže:

  Joža, ne lupaj! Idi spavaj!

 3. Joža kaže:

  @ Miki , Znači sviđa ti se Kovid ! ?

 4. Anonimni kaže:

  kakav dziber ovaj joza

 5. ZIS kaže:

  samo idite da se testirate pa će biti još više

OSTAVITE KOMENTAR

6 + = 9