Skupljanje lišća u tri smene

Lišće koje intenzivno opada sa drveća svakodnevno se čisti, kažu u preduzeću „Čistoća i zelenilo“. Higijeničari rade u tri smene, dok se pred jutro uključuje i mehanizacija za uređenje saobraćajnica i trotoara. U preduzeću kažu da dok se ne izgradi postrojenje za dobijanje energije iz biomase ogromna količina sakupljenog lišća će se odnositi na Gradsku deponiju, na deo gde se ne odlaže smeće.

U Zavodu za urbanizam grada trenutno se radi izmena plana detaljne regulacije za kompleks deponije kako bi se dobili lokacijski uslovi za izgradnju tog postrojenja. U preduzeću kažu da nisu nadležni za čišćenje parking mesta kako od lišća tako i od snega, već je za to odgovorno preduzeće „Parking“.

LISCE

Radio SuboticaKOMENTARI

  1. Suboticanin kaže:

    Gospoda iz Parking servisa bi mogli malo da se pobrinu o cistoci koje naplacuju (deru) građane a za uzvrat malo usluge.

  2. Megille kaže:

    Prodavanje magle u tri smene. Bolje bi bilo da u Željezničaru rade subotičani u tri smene kao što je nekada bilo, umesto toga da braća Kern ubiraju zakupe koji su u ‘ partijskoj ‘ privatizaciji došli do te nekretnine koji je narod iz svojih fondova gradio i isplatio-klasična otimačina. Od Kenovih nije ni čudo , Vučić Šanyika gde si sada ?

OSTAVITE KOMENTAR

3 + 2 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 12 + 8 ?
Please leave these two fields as-is: