Slaba kiša odložila utakmicu

Subotička publika pamti mnogo veće kiše i poplave kada su se i pored svega odigravale utakmice na Gradskom stadionu. Međutim, to više nije onaj teren i sada je izgleda dovoljna i blaga kiša da igralište dovede u stanje neuslovno za igru.Iako JKP Stadion nije tokom zime održavao teren, malo ko je očekivao da će gosti iz Užica doputovati uzalud.

teren

Danas su posle pregleda terena od strane delegata i sudije Dejana Filipovića, igrači Spartaka i Slobode vraćeni  u svoje svlačionice, jer nije bilo osnovnih uslova za igru.  Ovom utakmicom trebalo je počne prolećni deo fudbalskog prvenstva.

 

Utakmica je planirana za 13:30, a naknadno će biti određeno kada će meč biti odigran. Svi koji su kupili karte za ovaj meč, moći će da ih iskoriste u sledećoj utakmici Spartaka.KOMENTARI

 1. Don Kihot kaže:

  I onda kad ja kazem da je  to loptasko drustvo meni niko ne veruje

 2. Bauer kaže:

  Ma kakvi bakrači ,ostavite se tog jalavog sporta nema od toga ništa.To su svi mučkaroši koji dobro žive od naivnih gledatelja i navijača, još da im i plačamo-malo morgen.

 3. &% kaže:

  ..зашто да СУ "издржава" фб.спартак, када кмпл. нема суботичана,(или врло мало) играча..? када сам био клинац сви су били одавде и из околине, осетили и знали  смо да су "наши"…сада се то све променило, толико имам осећаја за нјих као када возим и видим ауто стопера.., то нису наши ,само траже наше, ..велика је разлика..!

 4. Lajčo kaže:

  U profesionalnom fudbalu nema toga o čemu ti pričaš. Subotičani igraju po svetu isto kao što u Spartak dolaze oni koji su na tržištu i potrebni su timu. Bogati klubovi često imaju samo po nekog igrača iz svoje ZEMLJE a mnogi su sa drugih kontinenata.

 5. Stipane,siti se... kaže:

  …nazalost i sramota.Zagusili smo Sandorsku baru djubretom na tone i kubike.Unistili slivno podrucje,Palicko jezero,…Nema vise ni drenaze na stadionu,…Uskoro Potop II. Zasluzili smo!

  O sportu,popularnom narodnom,pogotovu fudbalu,…bez komentara.Svake nedelje,dok su nam mame,sestre,…isle na Misu,pratili smo podrucnu ligu,na Backoj,Sandu,kod Kasarne,Dudove sume,na Pioniru,Palicu,…i svugde 100-200 gledalaca,..

 6. &% kaže:

  ..слажем се, али испада, да СУ општина из пореза убираног од житеља плаћа нешто, што већину и не интересује,(не причам о квалитету фудбала) али то је джак без дна, долазе/одлазе играчи, а те паре од пореза, може се много рационалније потрошити, о томе причам, највиш тих новаца одлази у "трговину са играчима" ,што општа тајна у србији..(све се може , док' те не ухвате-познати слоган..) и онда још нисмо споменули остале спортове, који су "изоставлјени од новаца" због усмериванја оно мало новаца у фудбал…

 7. Bence kaže:

   

  Lajčo:

  U profesionalnom fudbalu nema toga o čemu ti pričaš. Subotičani igraju po svetu isto kao što u Spartak dolaze oni koji su na tržištu i potrebni su timu. Bogati klubovi često imaju samo po nekog igrača iz svoje ZEMLJE a mnogi su sa drugih kontinenata.

   

   

  Ovde napišite odgovor…Ma o čemu ti pišeš kakvi profesionalni fudbaleri,obični cirkusanti ,pa čak ako su cirkusanti i u inostranstvu.Dobro me je otac učio da ne verujem u fudbal jer je to sve namešteno -hvala mu.

OSTAVITE KOMENTAR