Sledeća sednica na jesen

Na 18-toj sednici Skupštine grada odbornici lokalnog parlamenta usvojili su odluku o Planu za postavljanje manjih montažnih objekata na teritoriji grada.
Toni Bedalov izabran je za vršioca dužnosti direktora Javnog preduzeća “Radio Subotica”, a usvojene su i izmene Odluke o gradjevinskom zemljištu. Lokalni parlament usvojio je i odluku o uslovima i načinima postavljanja natpisa, oglasnih sredstava i zaštitnih i tehničkih uredjaja u centru Subotice i Palića. Opozicija u lokalnom parlamentu smatra da su kazne za nepoštovanje odluke oko postavljanja oglasnih tabli, klima uređaja i drugih objekata u centru grada previsoke, kao i da je zadati rok od šest meseci prekratak. Gradonačelnik Subotice, kaže da red mora da se uvede u ovu oblast.
Doneta je odluka da zvanje Počasni građanin dodeli Marku Pejiću i Ferencu Deaku, a priznanje Pro urbe Mirku Šinkoviću, Gaboru Lenđelu, Zoranu Muliću, Ljubomiru Đorđeviću i Milivoju Prćiću. Nakon ove sednice sledi letnja pauza i sledeće zasedanje lokalnog parlamenta se očekuje u septembru.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

3 + 7 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 10 + 11 ?
Please leave these two fields as-is: