Smeštajni kapaciteti popunjeni

Prema podacima Turističke organizacije Subotice, smeštajni kapaciteti u Subotici i na Paliću su popunjeni za Novu godinu.

U Turističkoj organizaciji Subotice kažu da nema slobodnih kreveta za novogodišnju noć, koju će u našem gradu u najvećem broju provesti Beograđani i Novosađani, ali i gosti iz  Mađarske i Bosne i Hercegovine, a  poslednjih godina sve više dolaze turisti iz Rumunije i Bugarske.

Popunjenost smeštajnih kapaciteta je na nivou prošle godine, ali se beleži porast noćenja u privatnom smeštaju. Za prvih deset meseci ove godine, Subotica i Palić imali su skoro 140.000 noćenja, pa se očekuje da će zaključno sa današnjim danom ta cifra biti 150.000. Ove godine zabeležen je rast broja noćenja od 3 posto, a takođe je i porastao broj stranih turista koji dolaze u Suboticu najviše u proleće i u jesen.

Za novogodišnju noć, turiste i građane Subotice, zabavljaće bend Neverne bebe na centralnom gradskom trgu. Program počinje u 22.30, prve minute Nove godine obeležiće već tradicionalno valcer i  vatromet, nakon čega se žurka nastavlja.

TV SuboticaKOMENTARI

 1. Istina... kaže:

  Propaganda je čudo! Možeš da lupiš šta god je od interesa i ostaneš živ.

 2. avet kaže:

  U Suboticu dolazi “krem” društvo iz Beograda, Novog Sada, Mađarske i Bosne i Hercegovine, a subotičko “krem” društvo odlazi što dalje od Subotice, što dalje od pogleda javnosti, da se ne vidi kako se bogato razmeću i troše pare na ovim dočecima Nove Godine.

 3. Raspop Teodosije kaže:

  To je višak onih Bugara koji su pohrlili u Beograd, da vide novogodišnju rasvetu, tunele i lavirinte. Zbog nedostatka kapaciteta u BgdH2O su produžili kod nas. Mi možemo da im pokažemo naš tzv Palić-spa (u pripremi, pred početak gradnje)

 4. gligorije kaže:

  istina
  e tu si u pravu skroz!!! Ziv si jos fala Bogu a lupas za medalju…

 5. Suboticanka kaže:

  Da li se i vracaju nakon sto jednom odu?

OSTAVITE KOMENTAR