Smeštajni kapaciteti u subotičkim hotelima ispunjeni

Smeštajni kapaciteti u subotičkim hotelima i u privatnom smeštaju za novogodišnje praznike popunjeni su 90%. Novogodišnje praznike u našem gradu u najvećem broju dočekaće domaći turisti.

Iz Turističke organizacije Grada kažu da je popunjenost smeštajnih kapaciteta za Novu godinu u Subotici i na Paliću izuzetno dobra. Oko 90% smeštajnih kapaciteta u hotelima i u privatnom smeštaju je popunjeno, ali se očekuje da će u narednih nekoliko dana koliko je ostalo do dočeka i preostali kreveti biti popunjeni. Rezervacije su u proseku na dva do tri dana, koliko su se turisti u našem gradu i na Paliću zadržavali i tokom godine.

Subotica i Palić najviše privlače turiste svojom bogatom gastronomskom ponudom i arhitekturom. Za doček Nove 2022. godine u našem gradu odlučilo se najviše domaćih, ali i jedan broj stranih gostiju.

Ova godina biće jedna od najuspešnijih za Palić po broju dolazaka i noćenja koji su porasli za oko 35% u odnosu na prošlu godinu koja je ocenjena kao rekordna za ovu destinaciju.

RTV Yu ecoKOMENTARI

 1. U 2022 da sadimo drva kaže:

  Znaci korona ce raditi ?¿
  2 dana i cao to je nivo kod nas.
  Sretna nam n. G.
  Bez petardi ne plasite zivotinje.
  Dajte hranu zivotinjana na ulici,
  Ionako se baca.

 2. Toranj kaže:

  Palić, kao i sam grad Subotica je vrlo atraktivan za turiste iz regiona i šire. Još kad bi Dom vojske renovirati u moderan hotel sa etno sadržajima, gde bi nam bio kraj.

 3. realista kaže:

  dosli ljudi da proslave na trgu a ono djoka od doceka na trgu 🙂

 4. Stipan kaže:

  @realista
  Tako je, to je onda jedan veliki minus za turizam Subotice.
  Zamisli, platis docek nove godine na ulicama Budimpeste kao sto je nekada Suboticatrans organizovao odlazak i povratak, kad ono, gladonacelnik Budimpeste npr. otkaze sve. 🙂

OSTAVITE KOMENTAR

40 + = 42

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 5 + 7 ?
Please leave these two fields as-is: