SNS: Saopštenje za javnost

Poštovani građani, nasilje nije politika.
Predsednik Srbije i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić poručio je danas svim građanima da će država umeti da zaštiti mir i stabilnost uprkos kriminalnim, huliganskim i nasilnim napadima kojima smo svi šokirani.
Na meti su simboli gradova, monumentalna zdanja koja su odolevala udarima ratova, ali ne izdržavaju pod naletima huligana.
Sramno je da ih danas demoliraju oni čija su usta puna ljubavi prema Srbiji dok bakljama i molotovljevim koktelima pale njena znamenja.
Politika ulice ne može da oslabi Srbiju, ali može da vrati točak istorije unazad, da pokaže svetu da je nesloga i nejedinstvo ono što Srbiju kao stega vuče unazad.
Za pravo da u politici odlučujete bori se radom i rezultatima a ne kamenicama i bakljama; bori se rečju i delima a ne paljenjem imovine građana koja je izraz nemoći; bori se izgradnjom a ne rušenjem izgrađenog.
Ne treba građani da se suprotstavljaju batinašima, to će učiniti država, poruka je predsednika Vučića.
Sačuvaćemo mir za našu zemlju,a predaja nikada nije bila opcija jer Srbija pobeđuje.
Borićemo se i pobediti za pristojnu i normalnu Srbiju!

Gradski odbor SNS Subotica
09. jul 2020. godinaKOMENTARI

 1. Sandor kaže:

  Aj cuti gradski odbore SNS! Vi se borite otimanjem i vezama i kupljenim diplomama.

 2. Raspop Teodosije kaže:

  SNS je protiv nasilja, umreću od smeha.

  Saopštenje potpisao Grkljančić, alias Betonske čizne, zvane Pit Bul!

 3. jasso kaže:

  Gospodo napredni,a šta niste napisali šta je povod ovog svega nereda,to što je veliki vođa prigrabio sebi svu vlast i on o svemu odlučuje,ima li korone ili nema,uvodi policijski čas kako mu se ćefne,ovo se hoće uraditi,ovo neće,tako se svojevremeno nije ponašao čak ni kralj,a ni ustav mu ne dozvoljava ni 10 posto toga što čini……..

 4. masno tkivo kaže:

  Da nije smesno bilo bi zalosno. Svasta bi napisao ali ne bi mi objavili komentar.
  Ovako samo jednu rec cu da napise: JEBITE SE!!!!

 5. Bačvanin kaže:

  Đubrašag neviđeni od ove vlasti.Miloševićeva i Šešeljeva kopilad.

 6. teorija zavere kaže:

  JER TO STRANKA BRATA OD ONOG STO JE POTEZAO PISTOLJ NA ZANDARMERIJU KAD GA NISU PUSTILI DA UDJE U GEJ KOLONU DA IM DA GUZU???HMMMM , JER PISTOLJ POTEZU KRIMINALCI I OLOS ILI MIRNI GRADJANI,,,MISLITE O TOME

 7. misko kaže:

  SNS je direktni organizator nasljina na protestima. Da se ne lazemo, sluzbe rade posao…

 8. Croat kaže:

  Ovo je prerastlo u tiraniju a vama nece suditi dobra deca osamdesetih nego besni mladi koje ste vi uzgoljili u nasilju zadnjih 25 godina. Ne bi vam bio u kozi!

 9. Hocimir kaže:

  Sram vas bilo, organizacija kriminalaca i polukriminalaca!!! Nekome SNS da prica o borbi protiv nasilja… selim iz Subotice!

 10. JEDAN OD kaže:

  Hranilac pitbulova ljudskim grkljanima piše poeziju. Odvratno, kao i stranka koju zastupa.

 11. Mecca kaže:

  Prvo, predsednik države po ustavu ove zemlje ne sme biti i predsednik stranke. Ovo kršenje ustava je izvor svih problema u našoj zemlji. Psihijatrijski bolesnik je sa armijom svojih podguznih muva razorio sve institucije u zemlji. Bolesnik je ukinuo debatu, dijalog i pravo na drugačije mišljenje. Struka i znanje su gurnuti na samu marginu društva. U takvim uslovima opravdano nezadovoljstvo može da se ispolji samo na ulici, a negativnu energiju i bes zbog diletantskog upravljanja najopasnijom mogućom zdravstvenom krizom od strane Bolesnika i ekipe je na ulici teško kontrolisati.
  Drugo, ubeđen sam da su huligani, koji ruše i napadaju policiju u našim gradovima, deo one navijačke bratije sa kojom je Bolesnik stupio u savez, omogućujući im da svoje kriminalne aktivnosti sprovode nekažnjeno, a za uzvrat oni obrazuju jurišne odrede čije aktivnosti zastrašivanja i terora imaju za cilj očuvanje ovog režima “na mnogaja ljeta”. Po nalogu Bolesnika, pripadnici jurišnih odreda svojim varvarskim ponašanjem treba da diskredituju opravdano iskazano nezadovoljstvo i revolt velikog broja građana zbog odsustva bilo kakve strategije i smislenih aktivnosti u cilju suzbijanja pošasti Korona virusa.
  Iako je povod za izlazak ljudi na ulice naših gradova bila nekompetentnost Bolesnika u upravljanju trenutnom zdravstvenom krizom, kao i njegova bahatost i osionost, siguran sam da je glavni razlog koji je pokrenuo ljude na akciju taj što trenutna situacija u našem društvu neodoljivo podseća na situaciju u kojoj je bila Nemačka krajem 1932. godine. Zar treba jači razlog za pobunu ?

 12. Rax kaže:

  Ovi nam se obracaju, kao da mi nismo odavde. Svi sve znamo, pogoto u subotici, a hvala bogu imamo i internet, tako su nam dostupne sve informacije iz celog sveta u roku par sekundi. Kada ih cujem ili nesto procitam, bude mi nesto cudno u stomaku. Izese nam zivote!

 13. skolski kaže:

  Labane lopove ! Smrt fasizmu sloboda narodu !

 14. Inspektor.. kaže:

  @ skolski . nije dovoljno streljanje kao 1945 godine ili kao danas i ‘bratskoj Kini’…

 15. Simpo kaže:

  Hvala Gradskom odboru SNS. Nadam se da ste pripremili dosta betonskih cipela. To je vasa politika mira. Ko ne misli kao vi ostaje bez posla, a ako je javna licno onda se pljuje po svim medijima bez mogucnosti drugog misljenja. To je vasa politika. Zbog vas svakog meseca ode desetine hiljada ljudi.

 16. Pera kaže:

  Svi su isti samo lazu da nisu. Sluze istima za isto.

 17. Vladorexx kaže:

  Govna Vučićeva! Kompletna gradska uprava i vlast u Subotici. Laban, Labanovi huligani i kvazipatriote koje neće dobro proći kada se narod kompletno digne a ovo što se dešavalo u zadnja dva dana je samo početak narodne volje! Zašto vi mislite da smo svi neuki i neobavešteni pa ne znamo koliko huligana je iz Subotice zajedno sa istom tom policijom otišlo da provocira i pravi nerede u Beogradu? Od maja ste lagali narod u Srbiji da ste pobedili Koronu, to jest da je Vučić sam pobedio virus za celu Srbiju. Ono što ste zbog izbora prećutali je da je stanje u državi bilo sve gore i gore od naglog ukidanja mera zaštite. Danas imate najveću stopu zaraženih verovatno i u svetu. 4000 pacijenata u Beogradu je primljeno u roku od samo par dana i niko ne zna koliko zaista ima bolesnih i preminulih! Od kako su završeni namešteni izbori zbog kojih ste narod terali u epidemiju, odjednom sad pričate kako je stanje iznenada alarmantno! Kao da do sada nije bilo? Ako je vlast Vučića toliko jaka i stabilna, otkud to da moraju huligani i policijske snage da se dovoze svake večeri iz Subotice, Novog Sada, Niša, Kragujevca u Beograd da tuku narod kome je konačno dosta svega? Gde su sad Labanove podguzne kvazipatriotske pudlice da komentarišu kako je Vučić fašista jer je poslao konjicu, pse i žandarmeriju na goloruk narod u Srbiji?

 18. sasa kaže:

  @jasso
  Da li stvarno misliš da su to pravi razlozi protesta? Ti si smešan.

 19. sasa kaže:

  @Macca
  Citirajte član ustava koji kaže da predsednik države ne može biti i predsednik stranke.
  Drugo kažete da nema slobode mišljenja i da se sprečava iznošenje stavova suprotnih stavovima vladajuće stranke. Zato Vas pitam da li je to uopšte moguće u savremenom svetu uz svu raspoloživu tehnologiju i na desetine ili stotine opozicionih sajtova. Uostalom Vi i vaši istomišljenici koji slobodno pišete sve i svašta, provereno i neprovereno, bez ikakvih posledica po vas, ste najbolji dokaz da ne govorite istinu.

 20. sasa kaže:

  @Vladorexx
  Da li si ti pri sebi kada pišeš te gluposti. Ajde navedi ime bar jednog siledžije iz Subotice koga su poslali u Beograd sa policijom. Kada znaš da su išli onda znaš i ko je išao.

 21. Walter Moscow kaže:

  Otkad ovo milogorsko govedo i lazni car scepan mali brine za Srbiju i narod,kad kao hrcak sve sto pljacka vuce za Montenegro!Laz i prevara je deo njegovog karaktera.Sve firme koje rade po Vojvodini su vezane za Montenegro,i sav novac se sliva dole preko bitangi i parazita iz Montenegra koji su instalirani od strane stranaca na neke funkcije su Srbiji.Mnogo je dokaza koji ukazuju na korupciju i kriminal ogromnih razmera.Ali drzavni organi cute.Mnogi kanali su preseceni,nalozi za hapsenje spolja su stigli,obaveze za preuzetu a ne placenu robu su proglasene dospelim.Mediokriteti i konvertiti koji se hvale nekom vrednocom a u osnovi su lenjivci i lopovi koji merkaju i pripremaju teren za prelet u pobednicki tabor cim diktator padne jer znaju da mu je odzvonilo jer su ga gazde pustile niz vodu.Samo javnost mora da zna da je lokalni kabadahija lojalan samo svom interesu ,izdao je Slobu Milosevica,Kostunicu,hteo je kod zutih jer mu je to u prirodi pa je sitgao znak da ide u SNS sad se sprema za novi prelazak ceka nesto milije.

 22. Trovach kaže:

  @Mecca…Mene ovi huliganski jurisni odredi upravo i podsecaju na SA odrede u Nemackoj u to vreme. Jedino ovi huliganski jurisnici nemaju uniforme (mozda se fantomka moze smatrati za uniformu).

OSTAVITE KOMENTAR