Socijalizacija pasa

U Prihvatilištu za napuštene pse i mačke, u toku je socijalizacija pasa koju sporovodi licencirani instruktor za vodiče i dresuru pasa, a u završnoj fazi uređenja je i novoizgrađeni deo u sastavu kompleksa prihvatilišta, u okviru kog su prostor za smeštaj mačaka, karantinski prostor za bolesne pse i mačke, prostor za trijažu itd. Po rečima Aleksandre Bukvić, koja rukovodi ovom radnom jedinicom, prostorni kapacitet mačkarnika omogućava smeštaj za 60 mačaka, a počeće sa radom sledećeg meseca. U prihvatilištu je trenutno smešteno 218 pasa, među kojima ima i rasnih pasa i mešanaca. – Psi su sterilisani, odnosno kastrirani, čipovani, vakcinisani i spremni za udomljenje, kaže Aleksandra Bukvić pozivajući buduće vlasnike pasa, da u prihvati…

Pas psi lutalice subotica

cistoca-su.co.rsKOMENTARI

 1. EagleX kaže:

  Izrazito sam protiv SNSa, diktature Vucica, njihovo unistavanje kulture, slobode, prava, ali doticna Aleksandra Bukvic je, mozda, jedini direktor nekog preduzeca, clan SNSa, koji zapravo radi nesto dobro i korisno.
  Imaju moju potpunu podrsku.

 2. crnjak kaže:

  @EagleX
  Da li se to Aleksandra Bukvić, inače građanima Subotice poznatija kao “velika” ruskinja https://www.subotica.com/vesti/formirana-stranka-rusa-u-subotici-id15523.html ovde sada promoviše ispred članova SNS po odobrenju Gojka Radića kao vredna, marljiva, požrtvovana članica stranke te stoga zaslužno postavljena za direktorku šinteraja ili se radi o samopromociji jer se dotična izfrustrirala zbog izostanka medijske pažnje na njeno postavljenje za direktorku šinteraja pa nastoji samoinicijativno nadoknaditi pažnju javnosti i tako udovoljiti svojoj sujeti ?! Ako je ovo potonje u pitanju onda su dani Aleksandre Bukvić – ruskinje odbrojani u članstvu naprednjaka pa može sada već da traga za svoje lično udomljenje u nekoj drugoj partiji ….

 3. EagleX kaže:

  Stvarno nisam upucen u te detalje niti sam to komentarisao.
  Mislim da sam bio dosta jasan.

OSTAVITE KOMENTAR