Šokantno priznanje silovatelja

Dimović je presudom u Okružnom sudu u Subotici 2004. godine dobio šest i po godina robije zbog silovanja

sud

Miroslav Dimović (38) iz Subotice, optužen za silovanje komšinice i pokušaj silovanja žene koju je video u gradskom autobusu, šokirao je sud svojim priznanjem da ne može da kontrološe seksualni nagon kada vidi žene i da mora da ih prisili na seks.

– Uzbudim se čim vidim neku ženu. Kada nemam stalnu devojku i redovne seksualne odnose, onda onanišem. Idem na Plavi most i tamo plaćam kurve, ali kada sam bez novca, ne mogu uvek da se obuzdam kad sretnem neku ženu. Molim vas da me pošaljete u ludnicu na lečenje, jer imam nenormalni seksualni nagon, koji ne mogu da kontrolišem – priznao je Miroslav na prvom sudskom procesu u Višem sudu u Beogradu.

Optužnica tereti Dimovića da je 21. decembra 2015. godine oko 22 sata, silovao J.Đ. na zemljanoj stazi između autoputa i stambenih zgrada u Zemun polju. Devojku je pratio neosvetljenim putem, a onda je oborio na zemlju i silovao je u blatu. Od devojke je prvo zahtevao da imaju seksualni odnos, a kada je ona odbila i pokušala da pobegne, uspeo je da je stigne, obgrlio ju je s leđa, a onda joj nasilno skinuo pantalone i donji veš i prisilio je na seksualni odnos, prenosi Alo!

Drugu žrtvu V.J. je primetio u gradskom prevozu i pratio ju je do zgrade u kojoj živi. Sa njom je ušao u lift i nasilno upao u njen stan dok je otključavala vrata. Ženu je ugurao u kapatilo, oborio na pod i udarao rukama i nogama po glavi i celom telu. Na silu joj je skinuo odeću, a onda otkopčao pantalone i legao preko nje, dodirujući je po intimnim delovima tela.

Međutim, ona ga je neprekidno udarala, gurala i dozivala pomoć. Prva komšinica je čula vrisku, dotrčala do stana i počela da zvoni i udara po vratima. Manijak je odustao čim je čuo lupanje po vratima, istrčao iz stana tik pored komšinice i pobegao. Na ulaznim vratima zgrade se sudario sa dvojicom stanara koji su pokušali da ga uhvate.

SILOVANJE-1

Dimoviću je prilikom bekstva ispao tablet, na osnovu kojeg je otkriven. Žena je pretrpela teške telesne povrede, zbog čega je nekoliko dana provela u Kliničnom centru.

On je uhapšen 29. septembra prošle godine u gradskom autobusu na putu do stanu u Zemun polju, gde je neprijavljeno živeo. Na kraju glavnog pretresa, na kojem je do detalja ispričao šta je uradio, manijak je zavapio za pomoć, prenosi Alo!

– Vodite me u ludnicu! Ja sam psihijatrijski bolesnik, potrebna mi je stručna pomoć – izjavio je seksualni zavisnik.

Dimović je presudom u Okružnom sudu u Subotici 2004. godine dobio šest i po godina robije zbog silovanja, dok je pre toga osuđen na četiri godine zbog teške krađe. Suđenje se nastavlja u maju.

Bio sa prostitutkom, pa jurio žrtvu

On je na suđenju priznao da je pre pokušaja silovanja na Voždovcu bio na Plavom mostu i tamo imao odnos sa prostitutkom. Posle njegove izjave da je lud i da hoće da ide na lečenje, koju je dao policiji neposredno posle hapšenja, sud je tražio da psihijatri utvrde da li boluje od duševnog poremećaja.

– Ključno pitanje je bilo da li uživa da muči žene i da li ga taj čin uzbuđuje. Na kralju se ispostavilo da ima pojačan seksualni nagon, koji nije u stanju da kontroliše i da mu je neophodna stručna pomoć – objasnili su lekari u stručnom nalazu.

Advokat Nebojša Milosavljević, Dimovićev branilac po službenoj dužnosti, kaže da su psihijatri utvrdili da je optuženi bolestan.

– On je sestan da je pogrešio i kaje se zbog svega što je uradio. Mene je molio da sudu predložim da ide na izdržavanje kazne pre pravosnažnosti presude  – kaže advokat.

 

(Telegraf.rs)

 KOMENTARI

 1. Wolf kaže:

  KASTRIRANJE

 2. Dr Džekil kaže:

  Ja znam lek za ovakve, ne bi on meni više ni pogled bacio na žensko.

 3. Dva u jedan kaže:

  Trebao je da ponudi usluge damama preko oglasa (ima i toga ako ne kod nas onda u EU na tom krasnom mal` ne rekoh divljem zapadu), pa bi još i zaradio!

 4. ledenjak kaže:

  Kod mesara na štrojenje ,i gotova stvar 🙂

 5. Afet kaže:

  Ovi u komentarima jos gori i bolesniji neg on

 6. Morava kaže:

  Hajde Stormawatch/ Aff(e)t ne bulazni po internetu jer ne blamiras samo sebe nego i ceo grad. Za mnogobrojne ljubitelje tvojeg intelektualnog slajma mogu reci da mera kastriranja postoji skoro u svim zakonodavstvima EU. Neizlecivim seksualnim manijacima se osim zakonske kazne, izrice i mera stalnog zadrzavanja u zdravstvenim ustanovama zatvorenog tipa. Ukoliko osoba sa bolesnim i neizlecivim seksualnim nagonima zeli da izadje iz takve ustanove, to moze, ali pod uslovom da pristane na dobrovoljnu kastraciju, a koja se onda izvrsi strucno u medicinskoj ustanovi. Btw strojenje stoke ne obavljaju mesari nego veterinari, odnosno veterinarski tehnicari.

OSTAVITE KOMENTAR