"SolidWorks 3D CAD" u Alpaku

Fabrika "Al Pack" iz Subotice, koja se bavi proizvodnjom aluminijumske ambalaže za potrebe prehrambene i farmaceutske industrije, postala je korisnik "SolidWorks 3D CAD", softverkog paketa za projektovanje i izradu tehničke dokumentacije, saopštila je kompanija "Solfins".

Slika

Subotička fabrika je dobar primer kako se "SolidWorks" može koristiti kao multifunkcionalan alat u različitim sektorima u firmi i za različite namene, doprinoseći sveukupnom povećanju kvaliteta proizvoda uz velike uštede vremena i novca. Osim što se pomoću njega izrađuje tehnička dokumentacija za aluminijumsku ambalažu, koristi se i za projektovanje alata za nju što je u inženjerskom smislu veoma zahtevan proces, navedeno je u saopštenju.

Ono što izdvaja ovu fabriku od ostalih je to što sama osmišljava, projektuje i održava automatizovane linije za proizvodjnu koje moraju da ispoštuju veoma stroge zahteve složenih tehnoloških procesa i standarda prehrambene industrije. To je treći segment u kome se "SolidWorks" pozicionirao u ovoj fabrici, uspešno unapređujući i ovaj segment pomoću naprednih funkcija i ugrađene inteligencije. Implementacija je izvršena uz pomoć inženjera firme "Solfins" iz Beograda koja je zvanični zastupnik "SolidWorks" softerskih rešenja za Srbiju.

Izvor: eKapijaKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

+ 29 = 35

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 15 + 12 ?
Please leave these two fields as-is: