Spartak danas gostuje Crvenoj zvezdi /TV prenos/

Gostovanjem Spartaka protiv Crvene zvezde u Beogradu, sutra se nastavlja Linglong fudbalska superliga Srbije. Subotičani su, kao i crveno-beli, u prva tri kola osvojili najviši broj bodova.

Utakmica između Spartak i Crvene Zvezde igra se u petak, na stadionu Rajko Mitić u Beogradu, sa početkom u 19 časova /Arena sport 1/.

Fudbaleri Spartaka su odlično započeli ovogodišnju sezonu u najjačem domaćem takmičenju. Ostvarili su pobede u duelima sa Zlatiborom, Bačkom i Metalcem, i na te tri utakmice su postigli čak deset golova. U četvrtom kolu ih očekuje najteži izazov, gostovanje protiv Crvene zvezde u Beogradu.

“Ne želimo da idemo u Beograd kao turisti. Mislim da to neće biti tako, već idemo da pokažemo ono što znamo. Imamo kvalitet koji smo pokazali u predhodne tri utakmice i verujem da ćemo to potvrditi i na Marakani protiv Crvene Zvezde”, kaže Vladimir Buač, iz FK Spartak.

Za razliku od Spartaka, mreža crveno-belih se ove sezone još nije zatresla, a da će protiv prvaka postizanje gola biti veoma teško, svesni su i u taboru subotičke ekipe.

“Svi znamo da je to skup sjajnih pojedinaca, koji iz jedne naše greške mogu da nas kazne. Toga smo svesni, ali naši rezultati, naša pozicija na tabeli nam daju za pravo da idemo tamo i da možemo da se nadamo, što kaže šef, neki primaran cilj je da se ne izgubi, a ako se ukaže prilika naravno da ćemo ići na tri boda”, dodaje David Dunđerski, iz FK Spartak.

 

RTVKOMENTARI

  1. Ham,ham kaže:

    Bod kao Gradska kuca!

  2. Grad Su kaže:

    Dario ides mozda imas mesta???

OSTAVITE KOMENTAR