Spartak doveo golmana iz Rusije

Mladi ruski golman Andrej Sorokin novo je pojačanje Spartaka iz Subotice. On je sa novim klubom potpisao dvogodišnji ugovor.

– Nastavili smo tradiciju doveđenje mladih golmana u naše redove. Sada je reč o Andreju Sorokinu momku koji je 2001. godište koji je došao iz Arsenala iz Tule. Stigao je pre deset dana na probu i zahvaljujući njegovom kvalitetu potpisali smo ugovor sa njim – rekao je sportski direktor kluba Ljubiša Dunđerski.

FOTO: FK Spartak Subotica

Andrej u Spartak stiže iz Arsenala iz Tule.

– Dolazim iz Arsenala iz Tule, premijerligaša iz Rusije. Drago mi je što sam došao u Srbiju, svi su me toplo i prijateljski dočekali. Treneri su veoma profesionalni i očekujem da ću brzo da napredujem i dostignem nivo koji želim. Sviđa mi se i grad Subotica i već sam našao mesta na koje volim da idem – istakao je novi golman Spartaka.

hotsport.rsKOMENTARI

 1. Niko kaže:

  Sramota za Suboticu.
  Pored toliko dobrih golmana zar Spartak mora dovesti nekog iz Rusije?

 2. Lebara kaže:

  Znaci Dokic otpisan,jedini Suboticanin.

 3. Do pobede kaže:

  Vratite Dokića na gol,pravite konkurenciju na golmanskoj poziciji,činite usluge ko zna kome.Ako škola Spartaka ne može proizvesti igrača, makar poziciju golmana,slobodno je zatvorite.Zamajavate publiku,roditelje te dece a ja mislim najviše same sebe.Pogledajte u komšiluk B.Topola proizvela desetak vrhunskih igrača,a mislim da će tek sada tek praviti.Bruka traje godinama u režiji trenerske škole Spartaka.

 4. Anonimni kaže:

  Jer predsenik kluba upoznao golmana dok je studirao u Rusiji?

OSTAVITE KOMENTAR