Spartak gazi /VIDEO/

Prava je šteta što publika ne može da dođe na Gradski stadion (izuzev lože koja je dobro popunjena). Spartak  igra u odličnoj formi pa je nakon tri kola i dalje na deobi prvog mesta. Danas je posle preokreta savladan Metalac – 4:1 (0:1).

Katanić je u 11. minutu doneo prednost gostima, koji su vodili posle prvog dela igre, ali su ih Plavi ošišali u drugom poluvremenu.

Šimura je poravnao u 52. minutu, osam minuta kasnije je prednost doneo Denković, dok je u 67. pogodio Nikolić.

Tačku na meč stavio je Denković u 87. minutu.KOMENTARI

 1. Suboooticaaa kaže:

  Bitno da je Dario bio cekamo izvestaj

 2. tihomir kaže:

  četvrti gol je dao Vidaković, ne Denković

 3. Sandorcanin kaže:

  I opet prema sandorskoj kapiji bilo svih 5 golova

 4. adkersu kaže:

  @ Šandorčanin
  Neverovatno, ali stvarno golovi su češći prema šandorskoj kapiji! . Pogotovo Spartakovi, i to u drugom poluvremenu.Da li je u pitanju čnjenica da Spartak skoro uvek u prvom poluvremenu za svoju bira šandorsku stranu (što bi, daj Bože, značilo da je Spale uvek bolji u drugom poluvremenu) ili neka tradicija, sujeta, ili slučajnost – đavo će ga znati. Nažalost, sećam se jako dobro, kada smo i gubili dobijajući gol(ove) na šandorskoj strani. Ali i gradska strana se “posrećila” nekoliko puta. Navešću samo dve utakmice za pamćenje: mi stariji sećamo se ’72. i penal serije protiv Budućnosti iz Titograda (danas Podgorica) za ulazak u tadašnju Prvu Ligu – namerno veliko slova , jer je to bila stvarno jaka liga, a oni mlađi onih 3:0 protiv Zvezde. Moram da priznam, i ja spadam u one navijače Spartaka koji smatraju da je normalno (?) da Spale počne utakmicu sa šandorske strane. A ako nam ne krene kako treba (primer protiv Metalca), daćemo gol(ove) u šandorski.

 5. chudo kaže:

  Zar je moguce da je trava opet ovako losa, a pre godinu dana pravili novi teren. Ocaj zivi

 6. Navijac kaže:

  Sramota za teren.

 7. S&S kaže:

  @ Navijač
  Nije do terena, do ljudi je. Treba raditi

OSTAVITE KOMENTAR