Spartak gazi sve redom: Razbili Mačvu za sat vremena /VIDEO/

Kakav furiozan početak sezone za Spartak iz Subotice! Tim Vladimira Gaćinovića u prvih šest kola nove sezone igra furiozan fudbal, a to su na svojoj koži i te kako osetili i Šapčani.

MAČVA – SPARTAK SUBOTICA 0:4 (0:3)
/Nikolić 30, 36, Tufegdžić 43, Marčić 58/

Još jednu sjajnu partiju pružili su momci iz Subotice, koji su nastavili da terorišu golmane širom Srbije. Nema tima koji je uspeo da sačuva mrežu protiv “golubova”, a jedino je Crvena zvezda – i to ne baš jednostavno – uspela da savlada Spartak.

Peta pobeda Gaćinovićevih momaka bila je zaista furiozna. Iako je na semaforu posle prvih pola časa igre stajao početni rezultat, do poluvremena je već bilo 0:3 za goste iz Subotice.

Pre nego što je otkucao pun sat igre, Milan Marčić se nadovezao na pređašnje golove Nemanje Nikolića i Lazara Tufegdžića i postavio rezultat na konačnih 4:0 za Spartak!

Nije Mačva imala šta da traži na ovom susretu, upisali su četvrti poraz, a Spartak je petom pobedom u sezoni nastavio da bude tim koji je najbliži pratilac šampionu iz Ljutice Bogdana.

Štaviše, Spartak je stigao do čak 18 postignutih golova ove sezone i niko nema više od njih (i Partizan je na 18), a u proseku ih postižu tri po meču. Tufegdžić ih na svom kontu sada ima pet, a i Nikolić ga odlično prati sa četiri…

U kakvoj se formi nalaze, prava šteta što im sada sledi reprezentativna pauza.

mondo.rsKOMENTARI

  1. Ham,ham kaže:

    Bravo Spale,gazi redom!

OSTAVITE KOMENTAR