Spartak i Sloboda u sredu, Užičani nezadovoljni

Na zvaničnom sajtu Superlige u ponedeljak popodne objavljeno je da je ''odlukom direktora lige Vladimira Bulatovića i uz saglasnost klubova FK Spartak i FK Sloboda Point određen novi termin odigravanja utakmice''.

 

Novi termin je sreda, 26. februar 2014. godine u 13 časova i 30 minuta na Gradskom stadionu u Subotici.

Mesto: Beograd Datum: 26.02.2013 Dogadjaj: SPORT/FUDBAL - fudbalska utakmica BSK Borèa - Partizan odlo¸ena je zbog ki¨e Licnosti:

 

Međutim, ubrzo je stigla i reakcija iz Užica iz koje zaključujemo da u Slobodi nisu saglasni sa ovakvom odlukom, ali da će je ipak poštovati.

Naime, na zvaničnom Tviter profilu Slobode Point ističe se da je ovaj klub tražio od Zajednice da se utakmica odigra 5. marta, kao i da najnovija odluka da se meč igra u sredu utiče na regularnost takmičenja.

 

Tim povodom,  trener Slobode Ljubiša Stamenković nije želeo da komentariše novonastalu situaciju, ostavljajući to ljudima koji vode klub, ali je i naglasio da mu je odlaganje znatno poremetilo pripremu ekipe za prolećnu premijeru.

Za to vreme, generalni sekretar Slobode Predrag Vitić oštro je reagovao u izjavi za ''Radio Luna'', na odluku Zajednice, ali i naglasio da bi sve ovo moglo da bude dodatni motiv igračima užičkog superligaša da ostvare dobar rezultat u Subotici.

 

''Veoma smo nezadovoljni odlukom Zajednice Jelen Superlige koja je odlučila da se odloženi meč igra u sredu 26. februara, a ne 5. marta kao što smo mi zahtevali. Za našu ekipu ovo je veliko maltretiranje, jer smo već putovali za Suboticu koja je udaljena 370 kilometara od Užica.

 

 

Svi koji su u subotu došli na utakmicu i kupili karte, moći će da uđu na stadion sa istim kartama, bez obzira da li su poništene.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR