Spartak pobednik Kupa Subotice

Kup Subotice, pripremni odbojkaški turnir pred početak sezone, ove godine okupio je najbolje timove iz ženske odbojke. Radi se o klubovima Radnički Beograd, Vizura, Crvena zvezda i Spartak. Utakmice su se igrale dva dana a pobednik je i jedina ekipa koja je bila neporažena, domaćin Spartak.

 

U poslednjoj utakmici turnira igrao se i derbi, sastali su se Zvezda i Spartak a pobeda u ovom meču značila je i pobeda na celom turniru. Na samom startu Zvezda je vodila sa 2:0, međutim sjajnom igrom i borbenošću odbojkašice Spartaka pokazale su da će ove sezone moći da pariraju i najboljem timu u prvenstvu. Krajnji rezultat bio je 3:2 sa domaćina.

 

Proglašeni su i najbolji igrači turnira. Za najboljeg libera izabrana je Sanja Memišević iz Spartaka, najbolji tehničar Danica Radenković – Spartak, najbolji poenter Adela Helić – Spartak i najbolji bloker Jovana Stevanović iz Crvene zvezde.

 

Tokom turnira priređena je i mala svečanost na kojoj su i zvanično dodeljeni grbovim odbojkaškim sudijama iz Subotice koji su ove godine položili za osnovni, regionalni i nacionalni rang.

 KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR