Spartak pobednik na Karaburmi

Spartak je doigravanje u Superligi dočekao pretposlednji, dakle na poziciji koja vodi u niži rang. Malo ko je tada verovao da će par nedelja kasnije naši fudbaleri hvatati priključak za sredinu tabele na kraju prvenstva. Vraćaju se kao pobednici i sa Karaburme, nakon četvrte pobede i jednog nerešenog rezultata u Plej autu.

Sa Spartakom i na Karaburmi – Blue Marines

karaburma

Plavi su već posle prve prave prilike došli u vođstvo, a strelac je bio Farkaš u osmom minutu.

U 35. minutu Jovović je bio u solo prodoru, asistirao Gigiću i Romantičari dolaze do izjednačenja.

Međutim, njihova radost je trajala samo tri minuta, jer nakon kornera najbolji u skoku je bio Mudrinski i gosti ponovo vode.

U drugom poluvremenu Beograđani su potpuno klonuli. Nisu više predstavljali opasnost za gol Spartaka a Subotičani su disciplinovano gazili prema pobedi. Pred kraj utakmice, Stefan Ilić je ušao u igru sa klupe i krunisao dobru igru Plavih golubova.

OFK Beograd – Spartak 1 : 3

Strelci: Gigić u 35. minutu za OFK Beograd, a Farkaš u 8.  Mudrinski u 38. minutu i Ilić u 86. za Spartak.

Spartak: Mirković, Farkaš (82. Mrkela), Antonić, Tomić, Milošević, Kovačević, Jočić, Šljivić, Tumbasević, Ivanović (69. Ilić), Mudrinski (56. Milić).

tabKOMENTARI

 1. stormwatch kaže:

  NAPRED SPARTAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Kiki kaže:

  Verovali smo i tako je i bilo. Opstanak je obezbedjen nadam se da cemo nastaviti sa ovakvom igrom sledece sezone i na leto za kvalifikacije za evropu. Kao Lester ove sezone 🙂

 3. stormwatch kaže:

  @Kiki

  I da se ovi mafijaski savezi i namestene utakmice ovima sto moraju uvek biti prvi na listi po politickoj osnovi ispitaju, pa da Spartak dodje tamo gde mu je i mesto – u prve tri ekipe svake godine.

OSTAVITE KOMENTAR

5 + 3 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 14 + 6 ?
Please leave these two fields as-is: