Spartak poklekao u 78. minutu

Kada je napadač Spartaka Milić u 80. minutu pogodio stativu, Zvezdi se vratilo malo sreće koje nisu imali kada su pre toga četiri puta pogađali okvir Spartakovog gola.

Tih poslednjih deset minuta se videlo da su Plavi možda mogli i smelije da odigraju ovu utakmicu umesto što su se opredelili za defanzivnu taktiku.

 

Utakmica je pokazala da će odbrana biti najjače oružje Spartaka ove sezone. Čuvar mreže Janošević je na najtežem ispitu potvrdio da je pouzdan golman i da je Aleksić dobio valjanog naslednika.

 

Crvena zvezda je došla do zaslužene pobede u 78. minutu. Jović je glavom spustio loptu do Rakića, on grudima do Avramovskog, a Makedonac je snažno šutirao i uz pomoć Radovića, koga je zakačila lopta, savladao Janoševića za 1:0.

Zvezda-Spartak

Stadion: Crvene zvezde. Gledalaca: 12.226. Strelac: Avramovski 1:0 (78).


Crvena zvezda: Rajković, Petković, Lazić, Pavićević, Mijailović, Kovačević, Ristić (od 68. Avramovski), Savićević (od 50. Jović), Gavrić (od 74. Despotović), Pečnik, Rakić. 


Spartak: Janošević, Plavšić (od. 51. Maksimović), V. Kovačević, Torbica, Balabanović, Milošević (od 63. Dukić), Milić, Antonić, Farkaš, Radović, Jondić (od 69. Mrkela).KOMENTARI

 1. Meki Šeki kaže:

  Kad se priča o fudbalu a spominje se TAKTIKA i DEFANZIVA meni se smuči. To automatski znači da je defanzivni taktičar napunio gaće i da moli boga da utakmica što pre završi i da dobije što manje golova. A publiku ko je**.

  Pa ko je lud da ide na stadion da gleda mudrosere i defanzivne taktičare koji posle utakmice kažu možda smo mogli i da pobedimo…. Ako hoću da gledam "pametnjakoviće" onda ću radije gledati penzionere kako igraju šah. To je zanimljivije nego Spartakove utakmice. Zar ovi mudroserni defanzivni taktičari još uvek nisu primetili da na stadione dolazi sve manje publike?! Verovatno se i drugima smučilo defanzivno taktiziranje.

  Hoću da gledam fudbal svih 90 minuta, hoću da vidim akcije i puno golova. Ako moj tim pobedi onda bog-bogova, ako ne pobedi bar sam gledao lepu utakmicu…

  Ali, kao što sam rekao, ko je** publiku.

 2. roki kaže:

  Mrzim ovaj fudbal sto ovi nasi u Srbiji igraju. Odu na Marakanu, useru se u gace i ajmo da se branimo da ne primimo gol. A kada prime gol onda kao hoce da izjednace ali onda je vec kasno…Jebes ti ovaj fudbal. 

  Spartak je ocajan.

OSTAVITE KOMENTAR