Spartak poslao flaširanu vodu Šapčanima

Uprava i igrači fudbalskog kluba Spartak poslali su više od 12.000 flaša vode kao pomoć ugroženom stanovništvu u Šapcu, saopštio je danas naš superligaš.

 

Uz pomoć svojih sponzora koji su obezbedili transport, fudbaleri su se odrekli vode koju koriste za utakmice i treninge i u dogovoru sa upravom prosledili su pomoć ugroženim žiteljima Srbije na području šabačke opštine.

Stadion-Subotica-noc-5

"Kada smo videli kakva je katastrofa zadesila stanovništvo naše zemlje rešili smo da se organizujemo i uputimo pomoć. Dogovorili smo se da pošaljemo 12 paleta flaširane vode koja je deficitarna u ugroženim područjima a koju koristimo na treninzima i utakmicama", rekao je kapiten Spartaka Vladimir Torbica.

 

"Nadam se da smo donekle uspeli da damo doprinos u borbi sa stihijom koja je zadesila našu zemlju. Mi u Spartaku smo uvek, shodno našim mogućnostima, pomagali ugroženom stanovništvu a tako ćemo i nastaviti", dodao je Torbica.KOMENTARI

  1. Pavle Vuisic kaže:

    Ja bih napomenuo da su Marinci pre uprave Spartaka odreagovali i otisli da brane Sremsku Mitrovicu od poplava… cisto da ne prodje nezapaženo

  2. bata stojković kaže:

    bravo marinci bravo spartak

OSTAVITE KOMENTAR