Spartak predstavio pojačanja

Direktor Fudbalskog kluba Spartak Ždrepčeva krv, Dragan Đorđević predstavio je pojačanja koja je klub angažovao pred početak nove sezone. Klub u novu sezonu ulazi sa ambicijama za plasman u gornji deo tabele, među ekipe koje će se boriti u plej ofu.

spartak 2016 2017

Predstavljen je Naemeka Ađuru koji je došao iz Javora i igra na poziciji zadnjeg veznog. Klub je pojačao i internacionalac Marko Anđić, levi bek koji je u svojoj karijeri nije igrao u Super ligi. Bio je član Sevojna 2005 godine i sa njima izborio plasman u Prvu Ligu, nakon toga karijeru je nastavio u Belgiji, a zatim tri sezone proveo u Videotonu a posle na Kipru.  Savo Pavićević novi je štoper Spartaka. Igrao je u mnogim klubovima u inostranstvu a protekle dve sezone bio je član šampiona Srbije.

Nemanja Glavčić igra na poziciji zadnjeg veznog a u redove subotičana došao je iz Partizana. Levi bek Marko Bašanović došao je iz FK Rad. Na štoperskoj poziciji novajlije su Aleksandar Radovanović i Nemanja Ćalasan koji je prošao sve selekcije Spartaka a prošle sezone bio na kaljenju u gradskom klubu Bačka 1901.  Ugovor je potpisao i Milivoje Krmar mladi ofanzivni vezni igrač koji je takođe prošao sve selekcije Spartaka. Novi član subotičana je i knez Haoran Žong, koji igra na poziciji zadnjeg veznog.

 

fkspartak.comKOMENTARI

  1. Safet grobar kaže:

    Jaka mi pojacana osim ovog kineza svi ostali dibidus. Azijat ce se bar truditi jer takvi su oni po mentalitetu. A ovi ostali opet ce se boriti da ne sispadnu iz lige…

OSTAVITE KOMENTAR

+ 2 = 9

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 6 + 5 ?
Please leave these two fields as-is: