Podela bodova na Gradskom stadionu

Počeli su igrači Spartaka angažovano ovaj meč. Novajlija Čović je imao poseban motiv, dao je sve od sebe ali mreža Užičana je ostala netaknuta. Najbliži golu u prvom poluvremenu, u dva navrata je bio Mirić ali je propustio prilike koje su puno obećavale.

 

Na poluvremenu – lutrija. Stotinak srećnih posetilaca, dobilo je dresove, kačkete, šalove i vuvuzele.

 

Drugo poluvreme, Plavi su počeli pojačani džokerom Noskovićem koji se već u prvom minutu našao u prilici. Ipak, i nastavak igre je pokazao da domaći nemaju rešenje za zatvorenu igru gostujućih timova. Odugovlačenje igre, simuliranje i po koja kontra, to je bila taktika koja je Užičane dovela do boda.

 

Spartak – Sloboda 0 : 0

Gradski stadion u Subotici. Gledalaca: 2.000. Sudija: Dragan Krstić (Beograd). Pomoćnici: Igor Radojčić i Milovan Ristić (Beograd). Žuti kartoni: Mirić, Simović, Čović, Nosković (Spartak ZV), Vranjković, Gojković, Vasilić (Sloboda PS)

 

SPARTAK ZV: Aleksić, Novaković, Bratić, Otašević, Joksimović, Milanković, Simović, Mirić, Torbica (82. Đurđević), Adamović (46. Nosković), Čović.

SLOBODA PS: Božović, Vasilić, Bosman (87. Pilipović), Maksimović, Marić, Vranjković, Kasalica, Goločevac (90. Pejović), Gojković, Tijago, Prtenjak (89. Kovačević).


Preostali rezultati:

Borac Crvena Zvezda_ 0 : 3
BSK Borča_ Radnički 0 : 0
Javor Novi Pazar 1 : 0
Rad Jagodina 1 : 2
Sartid Metalac 1 : 0
KOMENTARI

  1. Sasha kaže:

    Šteta…bas šteta! Akcija i promocija kluba u petak je dala rezultate danas, jer je bilo bar duplo više gledalaca nego protiv Metalca, ali je nedostajala pobeda, koja bi sigurno još više “pogurala” priču oko povratka publike na stadion!
    Dosta slaba igra naših fudbalera…na kraju možda treba da budemo zadovoljni i jednim bodom, jer smo realno trebali da primimo dva-tri gola posle katastrofalnih grasaka u odbrani!

OSTAVITE KOMENTAR