Spartak šokirao Nišlije (VIDEO)

Radnički iz Niša je više držao loptu u svojim nogama i imao više šansi za gol. Njihova ambicija kao domaćina i tima iz vrha tabele, bila je pobeda i ništa drugo protiv fudbalera Spartaka iz Subotice.

fk radnicki spartak

Foto: facebook

Plavi su se ograničili na odbranu a svoju šansu su tražili iz kontre. Kako se utakmica bližila kraju, činilo se da Spartak može do boda, međutim, golom Milića četiri minuta pre kraja došli su do sva tri. Nišlije ostaju pokisli od hladnog tuša a Subotičani idu kući pevajući.

Radnički Niš – Spartak 0:1 (Nemanja Milić 86. minut) 

SPARTAK: Mirković, Stojković, Ćalasan, Radovanović, Bašanović (od 74. Ađuru), Anđić, Kovačević, Glavčić (od 60. Ivanović), Milić, Farkaš, Torbica (od 89. Pavićević).KOMENTARI

 1. pista kaže:

  a i kladionice je sokirao sa kvotom 7,00

 2. Anonimni kaže:

  kis pénz, kis foci – nagy pénz, nagy foci – rekao je FERENC PUSKAS koji se nije
  tako prezivao, bio je poreklom iz juznog Banata. FUDBAL znak jednakosti CIRKUS

 3. Aleksa kaže:

  Anonimni
  Zar nebi bilo dobro prvo prouciti zivotopis ovog coveka, pa tek onda lupati gluposti. Covek je rodjen u Madjarskoj (Kispest) gde je poceo i fudbalsku karijeru. Hvala na paznji!

 4. Hypation kaže:

  Joj ala lupas. Puskas je bio iz Budimpeste. Nemac po ocu, Madjar po majci.

 5. Onomastika kaže:

  Prezime Puskas je vrlo interesantno. Po ocu Podunavski Nemac (Svab) prezimenom Purzfeld, kasnije preinaceno na Purczeld, da bi na kraju postalo – Puskas. Bilo je to u vreme jake madjarizacije Nemackih i Slovenskih prezimena. Kurozitet je da je rec Puska od koje dolazi ime Puskas, zapravo Nemackog porekla i dolazi od nemacke reci (die) Buchse sto izmedju ostalog znaci “cev”, kasnije vatreno oruzje uopste. Inace pored Puskasa najprominentniji koji je promenio Nemacko u Madjarsko prezime bio je kardinal Mindszenty, ranije prezime je bilo Pehm.

 6. Aleksa kaže:

  Hypation
  Lupam,lupam. Pa zar toliko ne znate da je Kispest deo Budimpeste.

 7. Anonimni kaže:

  Rakosi isto iz okoline ADE – MOLA IMAO JE DRUGO PREZIME
  a l e k s a NEKA SE DRZSI k i s -Pesta

OSTAVITE KOMENTAR