Spartak sve bliži tituli

Fudbalerke Spartaka su u subotu na Gradskom stadionu, u fer i korektnom nadigravanju sa gošćama iz kruševačkog Napretka, pobedom od 2:0, prokrčile put do šampionskog trona čak pet kola pre završetka prvenstva.

 

Dugo očekivani derbi opravdao je sva očekivanja domaćih ljubitelja ženskog fudbala. Nakon dužeg vremena igračice Spartaka su dobile priliku da odmere svoje fudbalsko umeće protiv jakog protivnika, koji može i koji sme da se nadigrava za prestiž i pobedu. Odavno subotička publika nije videla tako dinamičnu utakmicu u kojoj je akcija dominirala nad taktikom. Čas su igračice Napretka ugrožavale gol Spartaka, pa je onda Spartak preduzimao napad, a trenutak kasnije situacija se opet preokrenula i tako svih 90 minuta.

 

Oba gola za Spartak je postigla Jelena Čubrilo.

 

Za spartak su nastupile: Ljiljana Gardijan, Marija Ilić, Tijana Krstić, Milena Nikolić (Aleksandra Savanović),  Violeta Slović (K) , Gaelle Enganamouit (Kristina Krstić), Falone Meffometou, Nevena Damjanović, Jelena Čubrilo,  Jelena Čanković i Marija Radojičić.

 

♥   Već u sredu 08. maja fudbalerke Spartaka će na Gradskom stadionu od 16,30 sati, u okviru 1/4 finala kupa igrati protiv zemunske Sloge.
♥   Naredno 18. kolo ŽFK Spartak će gostovati u Šapcu kod istoimene ekipe.

 KOMENTARI

  1. KoStRuSh kaže:

    DOMINACIJA!!!

OSTAVITE KOMENTAR