Spartak u Evropu iz Novog Sada

Kako prenose "Sportske", upravni odbor Fudbalskog kluba Spartak Zlatibor voda doneo odluku da kvalifikacione utakmice za Ligu Evrope igra u Novom Sadu.
Debitant u Superligi Srbije postigao je izuzetan uspeh plasmanom u evropsko takmičenje, ali stadion u Subotici ne ispunjava uslove koji su potrebni za odigravanje utakmica u Ligi Evrope.

Slika
Bez tribina na stadionu

Upravni odbor Spartaka brzo je reagovao i doneo odluku da u prvom kolu kvalifikacija budu domaćini na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

"Kako bi izbegli eventualne neprijatnosti Upravni odbor je doneo odluku da Spartak Zlatibor voda bude domaćin u Novom Sadu. Nadamo se da će biti rešen problem našeg stadiona, jer smo dobili uverevanja nadležnih ljudi da će Srbija uskoro u deset gradova imati potreban komfor na uređenim stadionima. Nadamo se da je na tom spisku i Subotica", kazao je Dragan Simović, predsednik Spartaka.

Problem sa stadionom je rešen, ali je Spartak ostao bez trenera. Zoran Milinković je seo na klupu Vojvodine tako da su "golubovi" primorani da pronađu rešenje i za šefa struke.

"Trenutno postoje dva kandidata i brzo ćemo odlučiti ko će sesti na klupu", uverava Simović.

Izvor: Sportske.netKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

4 + 6 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 12 + 3 ?
Please leave these two fields as-is: