Spartak u Humskoj

Danas od 17 h na stadonu Partizana nekadašnjem JNA, odigrava se derbi osmog kola Jelen super lige. Plavi golubovi će na megdan izaći šamionu. Trener fudbalera Spartaka iz Subotice Zoran Njeguš rekao je da poštuje šampiona, ali da veruje u kvalitet svog tima.

 

“Igramo protiv šampiona, poštujemo ih, pogotovo jer igramo na njihovom terenu. Međutim, mi verujemo u svoje kvalitete. Tražićemo svoju šansu i želimo da postignemo što bolji rezultat. Bitno je da ono što se dogovorimo u svlačionici sprovedemo na terenu”, rekao je Njeguš.

Njeguš je naglasio da je njegova ekipa dobro iskoristila prethodnu pauzu u prvenstvu, da je vredno trenirala i odigrala prijateljski meč u mestu Gradačac u Bosni i Hercegovini protiv ekipe Zvijezde.

 

“Imali smo po dva treninga dnevno tokom pauze u prvenstvu. Odigrali smo i prijateljski meč protiv Zvijezde i pobedili sa 1:0. (Branimir) Aleksić i (Đorđe) Despotović su bili sa mladom reprezentacijom Srbije. Sve u svemu, prošlo je dosta dobro”, rekao je Njeguš.

 

Mladi trener je rekao da medijske priče o prelasku golmana Branimira Aleksića i veznog fudbalera Marka Mirića nisu pokvarile atmosferu među igračima Spartaka.

 

“Razgovarao sam sa Aleksićem i (Markom) Mirićem i priče oko Partizana ih nisu poremetile. Oni su profesionalci i ako ima nešto u tim pričama to je dobro za njih, a ako nema oni su čvrsto na zemlji i na njima je da pruže što bolju partiju”, zaključio je Njeguš.

 

BlicKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR