Spartak u Lučanima bez golova

Prvenstvo se nastavilo nakon dvonedeljne pauze koju su fudbaleri Spartaka iskoristili za mini pripreme na Zlatiboru. Planinski vazduh prijao je Subotičanima koji se sa osvojenim bodom vraćaju iz Ivanjice.

Utakmica je počela šansom za domaće kada je Golemić pogodio stativu u 2. minutu. Spartak je odgovorio sedam minuta kasnije kad je Farkaš povukao kontru pretrčao pola terena, ali ga Ivanović nije ispratio. Par minuta kasnije pokušao je Mrkela, međutim golman lako hvata tu loptu. Probao je šutem Tumbasević međutim lopta odlazi pored gola. Imalis u Subotičani priliku i u 26. minutu kad aje Mrkela povukao kontra napad, uposlio Ivanovića koji promašuje gol. U finišu prvog dela Torbica je pokušao glavom no nije uspeo da iznenadi golmana Mladosti.

Domaćini su šansom započeli drugo poluivreme, Lepović je za malo promašio gol. Dva minuta kasnije na 18 metara od gola oboren je Golemić. Slobodan udarac izveo je Lepović koji loptu šalje preko gola. Spartakova odbrana delovala je veoma čvrsto tako da nisu dozvoljavali protivniku da se opasno približi golu. U napadu subotičani su pokušavali i šutevima iz daljine da ugroze golmana Mladosti, pa je tako svoj šut oprobao Milošević u 63. minutu no lopta odlazi daleko preko gola.

U finišu utakmice Mladost je preuzela igru. Pokušali su Živadinović, Gavrić i Lepović međutim odbrana na čelu sa golmanom Janoševićem uspešno je odolela.

mladost lucani

Spartak: Janošević, Farkaš, Antonić, Jočić, Milošević, Tumbasović, Torbica, Jondić, Mrkela (61. Bogunović), Ivanović (75. Jokić), Ilić (89. Božović)

Mladost – Spartak 0:0

 

www.fkspartak.comKOMENTARI

  1. pista kaže:

    ja mislim da reflektori uopste nisu potrebni na Gradskom stadionu…. ionako necemo videti Spartakove golove…

OSTAVITE KOMENTAR

+ 21 = 31

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 13 + 15 ?
Please leave these two fields as-is: